Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Latviešu grupa «Relicseed» popularizēs savu albumu Amerikā un Eiropā

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Rakovskis

Latviešu metāla grupa «Relicseed» dosies sava albuma «Slaughterhouse» atbalsta turnejā «Serial Surgery Tour» pa ASV un Eiropu, informēja «Mikrofona ieraksti».

Grupa publicējusi pirmās divas, no kopumā plānotajām sešām turnejas daļām, kas sāksies aprīlī Indianas štatā un noslēgsies Eiropā novembra beigās. Turnejā piedalīsies arī amerikāņu grupas «Losing September» un «Blaming Hollywood», kā arī austrāliešu grupa «Darker Half» un citas.

ASV turnejas laikā grupa uzstāsies 13 pilsētās, starp kurām ir arī Indianapolisa, Hjūstona, Filadelfija un Kvīnsa, bet no jūnija grupa uzstāsies Eiropā, sniedzot deviņus koncertus Serbijā, Bulgārijā, Rumānijā, Horvātijā un Ungārijā.

Pašlaik grupas līderis Edgars Rakovskis ir pamatīgi atjaunojis grupas sastāvu, kurā tagad muzicē arī bundzinieks Nātans Mersado.

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā grupas albums «Slaughterhouse» ieguva ikgadējo «The Independent Music Awards» balvu kategorijā labākais «Metal/Hardcore album».

Uz augšu