Keša dusmojas, ka kritizē viņas balsi (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā ballīšu karaliene Keša (Ke$ha) pamatīgi "uzvilkusies", kad kādā recenzijā izlasījusi, ka tiek apšaubītas viņas dziedāšanas prasmes, ziņo ārvalstu prese.

Popmūzikas zvaigzne sadusmojusies uz kādu mūzikas kritiķi, kurš, rakstot par Kešas jauno minialbumu "Cannibal", apšaubījis viņas vokālo talantu.

Hita "Tik Tok" zvaigzne esot bijusi nepatīkami pārsteigta, kad visā visumā pozitīvās recenzijas beigās kritiķis apšaubījis viņas dziedāšanas prasmes.

"Es izlasu apskatu un tas ir tiešām pozitīvs, bet tad beigās es lasu, ka "mēs patiesībā nezinām vai viņai ir labākā balss" - tas man liekas sviests," Keša komentē.

"Tā ir viena no lietām par ko tiešām esmu droša. Man varbūt nav labākais ķermenis pasaulē, bet es zinu skaidri, ka man ir lieliska balss,"

sūdzas Keša.

Kešas jaunais minialbums jeb EP "Cannibal ", kas sekos debijas albumam "Animal", veikalu plauktos nonāks 22.novembrī. Kā pirmais singls 25.oktobrī tiks izdots "We R Who We R".

Keša
Keša Foto: Publicitātes foto

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu