Saimons Kauels atzinies, ka darbs ar «One Direction» bijis murgs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Tieši Saimonam Kauelam grupas «One Direction» fani ir parādā pateicību par to, ka šāda grupa vispār jebkad ir eksistējusi. Producents jaunos dziedātājus apvienoja šovā «X Faktors», un palēnām tie kļuva par tīņu kulta grupu.

Saimons Kauels intervijā izteicies, ka sākumā darbs ar grupu «One Direction» bijis grūts, jo viņi bijuši kā pieci «kucēni» - vienmēr priecīgi, ideju pilni un ar milzīgu vēlmi apmeklēt ballītes.

Tas, vai grupa apvienosies un pēc pauzes atsāks muzicēt, Saimonu neinteresē, viņš uzskata, ka pauze ir nepieciešama, bet vai mākslinieki pēc tam apvienosies, viņš nespēj paredzēt.

Arī grupas dalībnieka Harija Staila ideja par soloalbuma ierakstīšanu Saimonam neliekas nekas pārsteidzošs, viņš tikai cer, ka jaunais mākslinieks neķersies klāt katrai idejai, dziesmai un sadarbībai, kura parādīsies viņam ceļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu