Ričards Gīrs filmā tēlos Radovana Karadžiča vajātāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktieris Ričards Gīrs jaunā filmā tēlos žurnālistu, kurš cenšas atrast kara noziegumos apsūdzēto Radovanu Karadžiču.

Filmā "Spring Break in Bosnia" Gīrs tēlos žurnālistu, kurš ierodas Bosnijā un Hercegovinā atrast Karadžiču, bet tiek noturēts par Centrālās izlūkošanas pārvaldes aģentu.

Filmēšana sāksies rudenī, filmas režisors un scenārija autors būs Ričards Šepards, bet to producēs Marks Džonsons, kurš strādāja arī ar filmu "Chronicles of Narnia" ("Nārnijas hronika").

Pagaidām nav paziņots, kurš tēlos ANO Hāgas starptautiskajā kara tribunālā notiesāto Bosnijas serbu kara laika vadoni Karadžiču. Filmēšana notiks Horvātijā un Bosnijā.

Bēguļojošais Bosnijas serbu prezidents Radovans Karadžičs tiek meklēts saistībā ar aptuveni 8000 musulmaņu vīriešu un zēnu nogalināšanu Srebrenicas slaktiņa laikā 1995.gadā un citiem Bosnijas kara laikā no 1992. līdz 1995. gadam pastrādātajiem noziegumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu