Deimons Olbārns plāno izdot albumu ar 130 mūziķu piedalīšanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Blur līderis Deimons Olbārns plāno izdot diezgan neparastu albumu, kurā piedalītos vairāk nekā 100 mūziķu, ieskaitot ķīniešu kori un orķestri, mūziķis pastāstīja radiostacijai «BBC 6 Music».

«Tajā piedalās kādi 80-90 mūziķi. Vienā no dziesmām tajā piedalās 100 cilvēku ķīniešu koris. Tas kopā ar orķestri sanāk kādi 120 līdz 130 cilvēki,» viņš sacīja.

Deimons Olbārns, kurš pazīstams arī ar savu darbību animācijas grupā «Gorillaz» un pēdējā laikā «The Good, The Bad and The Queen», izvairījās sniegt sīkāku informāciju par savu jauno projektu, atsakoties atklāt tā nosaukumu un vai tas ir saistīts ar kādu no viņa iepriekšējiem projektiem.

Tomēr viņš atzina, ka arī šim projektam būs saistība ar mērkaķiem, velkot paralēles ar grupu «Gorillaz» un savu operu «Monkey: Journey to the West». «Kaut kas saistīts ar mērkaķiem» būšot tā nosaukumā, paziņoja Deimons Olbārns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu