Koru Kari 2 sāksies jau 6.septembrī!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdienas pēcpusdienā svinīgā ceremonijā Benjamiņu namā tika atklāta TV3 mīlētākā un gaidītākā šova Koru Kari jaunā sezona. Klātesošos priecēja šova vadītājs Valters Krauze un Maija Rozīte, par gatavošanos šovam stāstīja visu astoņu koru vadītāji un klātesošie kormeistari, kā arī tika dziedātas dziesmas un patīkami pavadīts laiks.

Svinīgā atklāšanas ceremonija

Lielākais TV3 jaunās sezonas pārsteigums Koru Kari 2 tuvojas pirmizrādei, un Benjamiņu namā esošajā viesnīcā Europa Royale hotel Riga notika svinīgā atklāšanas ceremonija. Uz to bija ieradušies visu astoņu koru vadītāji un vairāki kormeistari, kuri stāstīja par gatavošanos šovam un ļāva ielūkoties atlases konkursu norisē, tika atklāti pasākuma vadītāji, skanēja dziesmas, tika prezentēts Koru Karu izdotais DVD "Labākais no labākā" un namā valdīja īstu svētku noskaņas. Pasākumu vadīja elegants duets – šarmantais Valters Krauze un Maija Rozīte, kuru skatītāji jau iepazinuši kā TV3 Laika ziņu vadītāju. V.Krauze un M.Rozīte turpmāk ik svētdienu būs redzami Koru Karu 2 vadītāju lomā.

Lieliska dāvana jaunajā TV3 sezonā

Koru Karu 2 svinīgo ceremoniju atklāja TV3 Latvia ģenerāldirektore Baiba Zūzena: „Šodien esmu ļoti priecīga, jo man ir gods atklāt, nebīšos šā vārda, gaidītākā šova Koru Kari turpinājumu. TV3 tas ir loģisks solis, ko skatītāji ar nepacietību un interesi gaidīja, un Koru Kari 2 ir krāšņākā dāvana mūsu skatītājiem jaunajā TV3 sezonā! Skatītājus rudenī vēl gaida jauna spēle, neredzēti raidījumi, iemīļoti un slavu guvuši seriāli, lieliskas filmas pieaugušajiem un bērniem un, protams, citi pārsteigumi! Bet atgriežoties pie Koru Kariem - šovs pagājušajā gadā pārsteidza, iepriecināja un uzmundrināja tik daudzas TV3 skatītāju sirdis! Un tas taču ir lieliski – ar muzikāliem svētdienu vakariem dot tik daudz! Mēs to turpināsim arī šajā gadā!”

Apliecinājums Koru Karu panākumiem ir ne tikai sajustā atzinība un mīlestība, bet arī ievērojamais skatītāju skaits – kopumā šovu redzējuši 1 396 000 skatītāji, kas vecāki par 4 gadiem*.

Darbs vasaras garumā

Koru Kari 2 tika gatavoti visu vasaru - populāri mūziķi dzimtajās pilsētās atlasīja dziedātgribētājus un izveidoja korus, kuri ik nedēļu tiksies krāšņajā TV3 studijā, lai noskaidrotu spēcīgāko. Dziedātgribētāju bija tik daudz, ka koru vadītāji varēja izvēlēties labākos no labākajiem! Šogad Koru Karu 2 skatītājus priecēs Aigars Grāvers un Jēkabpils koris, Andris Ērglis un Liepājas koris, Ieva Kerēvica un Madonas koris, Ilona Bagele un Preiļu koris, Ingus Ulmanis un Cēsu koris, Jolanta Gulbe un Rīgas koris, Liene Šomase un Valmieras koris, kā arī Žoržs Siksna un Jelgavas koris.

Mēģinājumi, mēģinājumi, mēģinājumi

Ik nedēļu katrs koris nodosies mēģinājumiem, lai svētdienas vakarā priecētu TV3 skatītājus ar pašmāju hitiem un pasaulslavenām ārzemju dziesmām. Turklāt tie nebūs ierastie koru repertuāri, bet gan visiem labi zināmas dziesmas, kuras iegūs pilnīgi jaunu skanējumu. Piesaistītie profesionālie kormeistari piešķirs katram korim un šovam kopumā īpašu un kvalitatīvu skanējumu, ko novērtēs ikviens dziesmu mīļotājs.

Jāatzīst, ka Koru Karu 2 dalībnieki ne vien sacentīsies par labākā titulu, bet arī atklās jaunas zvaigznes, jo no katra kora tiks izvirzīti solisti, kuri, iespējams, kādreiz kļūs par slaveniem dziedātājiem. Lai gan dziesmas priecēs ikvienu un dziedāšana ielīksmos daudzu sirdis, tomēr šova noteikumi paredz, ka regulāri notiks kāda kora izbalsošana un līdz finālam nokļūs vien labākie.

Katru svētdienu tiks pārstāvēta kāda konkrēta muzikāla tematika, ko nosaka šova noteikumi, un skatītājus priecēs īpaši viesi. Koristus vērtēs skarbais, bet taisnīgais XXIV dziesmu un XIV deju svētku virsdiriģents Ints Teterovskis, kā arī citi Latvijā slaveni mūziķi un skatuves mākslinieki.

Galvenā balva - labdarībai

Arī šogad Koru Karu 2 uzvarētāji tiks pie galvenās balvas 15 000 eiro un to veltīs pilsētai, kuru pārstāvēs uzvarētāju koris. Balvā iegūtos līdzekļus koris novirzīs konkrētam mērķim, kas pilsētai un tās iedzīvotājiem ir būtisks. Kori izvēlētos labdarības mērķus atklās kādā no pirmajām pārraidēm.

Šova Koru Kari 2 laikā ir vērts iegaumēt portālu www.tv3.lv/korukari, jo tieši tur un tikai tur būs aplūkojama informācija, kāda citviet nebūs pieejama. Portālā varēsiet sekot šova tiešraidēm un atkārtojumiem, būs pieejamas šovā dzirdētās dziesmas, varēsiet iepazīties ar katra kora dalībnieku profiliem. Vēl šajā portālā būs iespēja iesaistīties diskusiju forumos, aplūkot katras svētdienas šova fotogalerijas, uzzināt aktuālāko informāciju katra kora īpašajā blogā, kā arī izmēģināt veiksmi konkursos. Tātad jāatceras vien www.tv.lv/korukari - un būsiet lietas kursā par visu, kas saistās ar krāšņo TV3 šovu!

Atbalstot dziedātājus!

Šova Koru Kari 2 dalībniekus, vadītājus un iesaistītās personas atbalstīs Tele2 un Karūna, sniedzot dažādas uzmundrinājuma, enerģijas un arī pavisam praktiskas balvas. Tiks dāvātas bezmaksas sarunas 1000 latu vērtībā, jauns tālrunis katram korim, kā arī pustonna gardas šokolādes! Tam vajadzētu palīdzēt!

Koru kari 2 jau no 6.septembra ik svētdienas vakaru 20:40 tiešraidē TV3! Prieks kopā būt!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu