Eimijas Vainhausas dienas un nedienas (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātājas Eimijas Vainhausas vīrs Bleiks Fīlders-Sivils, kurš vairākus mēnešus pavadījis arestā Pentonvilas cietumā Londonā, pagājušonedēļ stājās tiesas priekšā.

Viņu apsūdz par miesas bojājumu nodarīšanu Džeimsam Kingam, Dērbijšīras kroga "The White House" īpašniekam, un izmeklēšanas traucēšanu, mēģinot piekukuļot cietušo, lai tas atsauc iesniegumu policijai. Vainhausas vīrs noliedz savu vainu abās apsūdzībās. Kopā ar Fīlderu-Sivilu par šiem noziegumiem tiek tiesāti vēl trīs vīrieši. Tikmēr cietumā var nonākt arī pati Eimija Vainhausa, ja apstiprināsies ziņas, ka naktī no otrdienas uz trešdienu viņa uzbrukusi kādam vīrietim Londonas ziemeļos.

Britu tabloīdi vēsta, ka dziedātāja otrdien devusies izklaidēties ar "Babyshambles" ģitāristu Miku Vitnalu, kam sekojusi vētraina nakts – Eimija esot ieskrējusi laternas stabā, palikusi parādā taksometra šoferim par braucienu un sakāvusies ar kādu vīrieti uz ielas Kemdenā. Policija apstiprinājusi, ka saņemts iesniegums no 38 gadus veca vīrieša un pašlaik notiek izmeklēšana. Ja Vainhausu atzīs par vainīgu uzbrukumā, viņai draud sešu mēnešu cietumsods.

Savukārt laikraksta "Sunday Times" apkopotajā britu jauno mūzikas miljonāru sarakstā Eimija Vainhausa ar 10 miljoniem mārciņu ierindojusies 10. vietā. Sarakstā iekļauti ar mūzikas industriju saistīti cilvēki, kas vēl nav sasnieguši 30 gadu vecumu. Par visbagātāko atzīts Džordža Harisona dēls Danijs Harisons, kurš kopā ar māti Olīviju pārvalda Harisona atstāto 160 miljonu mārciņu mantojumu. No iepriekšējā gada sarakstā vietu saglabājušas Vanesa Meja (32 miljoni), Džosa Stouna (12 miljoni) un Šarlote Čērča (11 miljoni), bet starp jaunpienācējiem ir šova "X Factor" uzvarētāja Leona Luisa, kas nopelnījusi 6 miljonus mārciņu, un Mančestrā dzimusī modele Karena Elsone, kura kļuvusi par 25 miljonu līdzīpašnieci pēc laulībām ar "The White Stripes" līderi Džeku Vaitu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu