Britu grupa James apstiprina dalību "Positivus AB" festivālā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27. un 28. jūlijā Latvijā gaidāmajā mūzikas un mākslas festivālā "Positivus AB Festival" kā viens no galvenajiem māksliniekiem savu dalību ir apstiprinājusi Mančestras rokgrupa James.

James, kas uzskatāma par kulta grupu paaudžu paaudzēs, pirms sešiem gadiem Vemblija arēnā nospēlēja savu pēdējo koncertu, taču šā gada sākumā par prieku daudzajiem faniem James paziņoja par atkalapvienošanos un jauna albuma ierakstīšanu.

Grupa, kura var lepoties ar vairāk kā 20 gadu ilgu muzikālo karjeru, kuras laikā izdevusi 9 studijas albumus, ir pazīstama ar tādiem hitiem kā “Sit Down”, “Getting Away With It All (All Messed Up)”, “Born Of Frustration”, “Just Like Fred Astaire“.

Koncertu aģentūras "Positivus Music" rīkotajā festivālā piedalīsies vairākas ievērojamas pasaules mēroga grupas un mākslinieki, kā arī Baltijas mūzikas pārstāvji. Festivāla mūziķi uzstāsies uz divām skatuvēm. Paralēli mūzikas skatuvēm šajā festivālā būs arī deju telts, brīvdabas kino, cirks, teātris un citu mākslas veidu klātbūtne. Festivāla teritorijā tiks nodrošināta vieta arī nakšņošanai teltīs.

Vēl viens no šobrīd zināmajiem galvenajiem māksliniekiem, ir Krievijas grupa Mumiy Troll. "Positivus AB Festival" uzstāsies arī britu dziedātājs un dziesmu autors Badly Drawn Boy, kurš pazīstams kā filmas “About A Boy” ar Hjū Grantu galvenajā lomā. Mūzikas autors, multiinstrumentālists un dziedātājs Sebastien Tellier.

Deju telts viens no galvenajiem viesiem būs Rīgā dzimušais grupas "Limp Bizkit" dalībnieks Dj Lethal.

Kā vīdžejs un dīdžejs festivālā uzstāsies novatoriskais mūziķis un kādreiz slavenās pankgrupas "The Sex Pistols" dibinātājs Malkolms Maklarens (Malcom McLaren).

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu