"Rock’n’Riga" Garāžas dueļu 2.sezona tiešraidē!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pateicoties SEB bankas atbalstam, "Rock’n’Riga" Garāžas dueļus varēs vērot tiešraidē www.platforma.lv internetā, speciālu dueļiem veltītu raidījumu Latvijas Mūzikas kanālā un Radio SWH Rock klausīties Arta Dvarionas reportāžas no dueļiem programmā "21.roksimts".

Atšķirībā no pirmās sezonas otrā norisināsies ar plašāku vērienu. Gan LMK, gan Radio SWH Rock ir devušas zaļo gaismu tam, lai visu 16 grupu izpildītā mūzika nonāktu pie plašākas auditorijas, ievietojot gan viņu dziesmas gan dueļa izpildījumu aktuālajās rotācijās, kas nenoliedzami uzliek papildu atbildību visiem duelantiem.

Pēc pagājušo piektdien R’n’R notikušās izlozes 2.sezonas dueļu regulārā čempionāta kalendārs ir šāds:

28.augustā Radioalice vs Mango, 4.septembrī Freelancers vs Acid Rain, 11.septembrī Animal Stampede vs Monkeyrocks, 18.septembrī 4 Stroke Engine vs Deep Silence, 25.septembrī DeservingCase vs Zoltan, 2. oktobrī The Factor vs Second File, 9. oktobrī NewBuzz vs Rock The Nation, 16. oktobrī Karma vs Magura.

Pirmajā cīņā tiksies grupas Mango un Radioalice. 2. Sezonas nolikums paredz vēl vienu izmaiņu – abām grupām katrā raundā būs jāizpilda vienas un tās pašas grupas dziesmu kaverversijas. Piektdienas mača uzdevumu veido šādu grupu daiļrade: Pearl Jam, Sweet un Linga. Vēl viens papildinājums ir kāda īpašā viesa klātbūtne balsojumā. Šopiektdien vakara viesis nr. 1 būs neviens cits kā Gvido Linga. R’n’R aicina piedalīties pilnīgi visus, jo uzvarētājs joprojām tiks noteikts pēc atbalstītāju ovācijām!!! R’n’R arī šosezon turpinās veikt uzkrājumu, kas veidos galveno balvu superfināla uzvarētājam. Pagājušās sezonas balva sasniedza 1136 LVL robežu.

Paralēli dueļiem R’n’R ar prieku atklāj atvasaras koncertprogrammu. Jau ceturtdien, 27.augustā, uzstāsies viesi no Lietuvas – grupa SBS. Sestdien, 29.augustā, R’n’R sāk jaunu tradīciju jeb sadraudzības koncertus. Tas nozīmē, ka uzstājas divas grupas, kuras arī dzīvē tīri labi satiek un pavada laiku kopā! Šosestdien uzstāsies grupas Atractive Force un Kiss Of The Dolls.

R’n’R atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir par brīvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu