«Anthrax» par to, ka katrs esam savas dzīves karaļi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Smagā metāla apvienība «Anthrax», kas tiek dēvēta par vienu no trash-metāla «lielā četrinieka» grupām līdzās tādiem grandiem kā «Metallica», «Megadeth» un «Slayer», mūzikas apritē atgriezusies ar jaunu albumu «For All Kings».

«For All Kings» ir vienpadsmitais grupas studijas veikums un pirmais, kurā soloģitāru iespēlējis Džons Donaiss (Jon Donais), kas stājies Roba Kadžiano (Rob Caggiano) vietā.

«For All Kings» ir pirmais grupas oriģinālmūzikas albums kopš 2011. gada «Worship Music». 2013. gadā vēl izdots EP «Anthems», kas bija pēdējais grupas ieraksts ar Kadžiano.

Solists Džoijs Beladona (Joey Belladonna) albuma nosaukumu skaidro tā: «Visi mēs varam būt karaļi. Katrs var būt saimnieks pār savu dzīvi, pār savu likteni, attīstoties un veidojot sevi par atbildīgu cilvēku.» Beladona atzinis, ka, rakstot dziesmu vārdus, ietekmējies no britu rakstnieka Deivida Mičela (David Mitchell). Dziesma «Breathing Lightning» savukārt tapusi rakstnieka Stīvena Kinga (Stephen King) ietekmē.

«Evil Twin» savukārt tapis pēc šausminošajiem notikumiem Parīzē 2015. gadā, kad islāmisti uzbrukuma franču satīras žurnāla «Charlie Hebdo» redakcijai.

«For All Kings»
«For All Kings» Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka «Anthrax» bija pirmā grupa, kas savā skanējumā apvienoja metāla un repa mūziku. «Anthrax» nozīmīgāko albumu vidū ir «Fistful Of Metal» (1984. g.), «Spreading The Disease» (1985. g.), «Among The Living» (1987. g.), «Persistence Of Time» (1990. g.), «Sound Of White Noise» (1993. g.). «Anthrax» albumi vairākkārt ieguvuši sudraba un zelta statusu ASV un Lielbritānijā. ASV grupa pārdevusi vairāk nekā 4,5 miljonus ierakstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu