FBI: Robija Viljamsa biļetes pērk vēl naskāk nekā «Depeche Mode»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien plkst. 10 Ticketpro tīklā tiek sākta biļešu tidzniecība uz Robija Viljamsa (Robbie Williams) koncertu Latvijā. Superzvaigzne ar iespaidīgu šovu Arēnā Rīga uzstāsies nākamā gada 6. aprīlī un izpildīs karjeras labākās dziesmas, sākot no klasiskā «Let Me Entertain You» līdz pat satriecošajam «Angels».

(papildināts ar jaunāko informāciju)

Biļetes nopērkamas www.ticketpro.lv un Ticketpro kasēs TC Galleria Riga, Spice, Domina Shopping, Rīga Plaza, Sky&More, Olimpia, Rimi Alfa, Rimi Valdemārs, Rimi Pulkveža Brieža ielā informācijas centros u.c.

Biļešu cenas - sākot no EUR 69.

«Pēc pirmajām divām stundām Latvijā ir pārdota aptuveni puse arēnas vietu jeb 5 000 biļešu. Tas ir pēdējo gadu labākais rezultāts - šāds starts ir krietni iespaidīgāks par tādu kulta izpildītāju kā Depeche Mode, Muse vai Rammstein pirmās dienas rezultātu,»

TVNET pastāstīja FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Kā ziņots, «Let Me Entertain You» koncerttūre tiks uzsākta nākamā gada martā Madridē, un Robijs Viljamss ieplānojis šīs turnejas laikā apmeklēt arī valstis, kurās līdz šim nav uzstājies. Mūziķis jauno turneju izziņojis ar vārdiem: «Elle ir prom, un debesis ir klāt. Nākamgad es dodos jaunā turnejā!».

Robijs Viljamss tiek dēvēts par vienu no planētas labākajiem izklaidētājiem. Britu laikraksts The Guardian par Robija koncertiem raksta: «Ja kāds uz skatuves spēj sagādāt vēl vairāk jautrības par Robiju, mēs gribētu to redzēt. Bet pagaidām - viņš ir Karalis!».

Atgādinam, ka 2013. gada vasarā Robijs uzstājās Tallinas Dziesmu svētku estrādē un mūziķa koncertu apmeklēja vairāk nekā 63 000 skatītāju.

Jaunās «Let Me Entertain You» koncerttūres ietvaros Robijs neuzstāsies Tallinā, tāpēc sagaidāms arī nozīmīgs pieprasījums no mūzikas cienītājiem Igaunijā.

Robijs Viljamss ir komerciāli veiksmīgākais solo mākslinieks Lielbritānijas vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu