Aisha un "Opus Pro" pabeidz jauno albumu (37)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mikrofona Ieraksti panākuši vienošanos ar dziedātāju Aiju Andrejevu jeb Aishu un grupu "Opus Pro" par jauna albuma izdošanu.

Albuma ieraksts studijā G.E.M. jau ir pabeigts, un tagad atlikuši tikai sagatavošanas darbi. Plānots, ka šis ieraksts iznāks augusta sākumā un tiks prezentēts grupas "Opus Pro" 20 gadu jubilejas koncertā Dzintaru koncertzālē augusta beigās.

Lai gan gandrīz visām albuma dziesmām ģitārists Harijs Zariņš un viņa grupa ir ieskaņojuši visus pavadījumus, šis tomēr ir uzskatāms vairāk par jaunās dziedātājas pirmo soloalbumu. Tieši Aisha dzied visas albuma dziesmas, un tikai divās ir dueti ar viņas tēvu un grupas "Opus Pro" dziedātāju Alex.

Šonedēļ radiostacijās nonācis jau trešais no albuma singliem, dziesma "Putniņš". Lai gan dziesmas nosaukums liek domāt, ka tā ir liriska un bērnišķīga dziesma, tā patiesībā ir viena no agresīvākajām un "smagākajām" albuma dziesmām, kurā Aisha perfekti demonstrē savas vokālās iespējas, bet "vecie zaldāti" pārliecinoši atgādina, ka tieši viņi ir vieni no visu laiku skaļākajām latviešu grupām. Un neviens, domājams, neiedomāsies pārmest šiem zēniem, ka viņi nemācētu spēlēt. Un kā vēl!

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu