Šerila Krova izvērtē dzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc uzvarētās cīņas ar krūts vēzi amerikāņu dziedātāja Šerila Krova nolēmusi veikt dažas izmaiņas savā dzīvesveidā – gulēt diendusu un ēst veselīgāku pārtiku.

Dziedātāja šomēnes sāktās koncertturnejas laikā ik dienas sniedz pa divu stundu garam koncertam, tomēr kopumā viņa nolēmusi pievērsties veselīgākam dzīvesveidam. Īpaši tas jāņem vērā viņas personīgajam pavāram, kas kopā ar citiem komandas locekļiem dziedātāju pavada turnejās.

Lielākās izmaiņas pēc vēža operācijas ir vērojamas Š. Krovas attieksmē. Viņa krietni vairāk novērtējot to, kas viņai dzīvē dots, ieskaitot dziedātājas karjeru. "Ir notikušas lielas pārmaiņas manā apjausmā par to, kā šī pasaule darbojas," Š. Krova sacīja intervijā AP. "Tagad es vēlos atkal pievērsties lietām, kas ir veidojušas manu realitāti. Viena no tām ir muzicēšana, došanās ārā, kā arī sakaru uzturēšana ar faniem, kas mani tik daudz ir atbalstījuši."

Krūts vēzis dziedātājai tika diagnosticēts šā gada februāra beigās. Operācija tā likvidēšanai izdevās veiksmīgi, un ārsti pēc tās prognozēja pilnīgu atveseļošanos. Pirmo koncertu pēc izārstēšanās Š. Krova sniedza 12. jūnijā.

44 gadus vecās Š. Krovas karjera sākās pagājušā gadsimta 90. gadu sākumā, un līdz šim viņa ir saņēmusi vairākas Grammy balvas, kas piešķirtas par gada ierakstu un par labāko sieviešu vokālu, labāko roka albumu un citiem sasniegumiem. Līdz šim viņa izdevusi sešus albumus un vienu labāko dziesmu izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu