Noritējis Madonnas koncerts Tallinā (110)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Tallinā otrdien veiksmīgi noritējis popmūzikas zvaigznes Madonnas koncerts "Sticky&Sweet", kuru apmeklējuši aptuveni 80 000 skatītāju.

Pēc koncerta organizatoru sniegtās informācijas, 30 000 skatītāju uz popzvaigznes koncertu ieradās no citām valstīm. Visas biļetes tika izpārdotas vēl martā.

Mūziķe ar privātu lidmašīnu ieradās Igaunijas galvaspilsētā no Sanktpēterburgas, kur Madonna koncertēja svētdien. Izkāpjot no lidmašīnas, dziedātāja iekāpa melnā kadiljakā un policijas eskorta pavadībā devās uz koncerta mēģinājumu stadionā "Lauluväljak", kur bija uzbūvēta 24 metrus augsta un 100 metrus plata skatuve.

Uz pašu koncertu Madonna ieradās baltā kabrioletā sajūsmas kliedzienu un vētrainu aplausu pavadībā. Popmūzikas karaliene uzstājās gan ar jaunām, gan vecām un skatītāju iemīļotām dziesmām, kā arī vienu dziesmu veltīja mūžībā aizgājušajam popmūzikas karalim Maiklam Džeksonam, demonstrējot viņa slavenos "mēness soļus".

Kopā Madonnas šovā bija vairāk nekā 20 deju un akrobātisko priekšnesumu, kuros dziedātāja 10 reizes nomainīja tērpus kopā ar saviem 12 pavadošajiem mūziķiem un 16 dejotājiem. Iespaidīgo gaismas efektu dēļ Tallinā uz laiku tika ierobežota gaisa satiksme. Pirmā koncerta dziesma bija "The Sweet Machine", pēc tam izskanēja "Die Another Day", "Music", "You Must Love Me", "Give It 2 Me", kā arī citas dziesmas. Pirms sava hita "Miles Away" Madonna paziņoja, ka dzied to īpaši Igaunijai.

Koncertu apmeklēja arī Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri un Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, kas īpaši šim gadījumam devās vienas dienas bezalgas atvaļinājumā. Tāpat pasākumu apmeklēja Rīgas mērs Nils Ušakovs un vicemērs Ainārs Šlesers. Skatītāju vidū bija arī Igaunijas prezidenta kundze Evelīna Ilvesa, kas popzvaigznei esot uzdāvinājusi ar Igaunijas tautiskajiem rakstiem rotātu sporta tērpu.

Koncerts noslēdzās plkst.23.15, pēc kura dziedātāja uzreiz devās uz lidostu, lai lidotu uz Helsinkiem, kur viņai bija rezervēti apartamenti viesnīcā "Kamp". Savukārt skatītāji turpināja izklaidēties dažādos šim koncertam veltītos pasākumos. Pēc koncerta organizatoru vārdiem, publika uzvedās piedienīgi un viss noritēja normas robežās.

Koncertā izpildīto dziesmu saraksts:

1. “The Sweet Machine” 2. “Candy Shop” 3. “Beat Goes On” 4. “Human Nature” 5. “Vogue” 6. “Die Another Day” 7. “Into The Groove” 8. “Holiday” 9. “Dress You Up” 10. “She''s Not Me” 11. “Music” 12. “Rain” 13. “Devil Wouldn''t Recognize You” 14. “Spanish Lesson” 15. “Miles Away” 16. “La Isla Bonita” 17. “Doli Doli” 18. “You Must Love Me” 19. “Get Stupid” 20. “4 Minutes” 21. “Like a Prayer” 22. “Frozen” 23. “Ray of Light” 24. “Give It 2 Me”

Komentāri (110)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu