Lindsija Loena neizlaiž izrādes pat slimības dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms mēneša aktrise Lindsija Loena debitēja uz teātra skatuves, kur spēlēja galveno lomu izrādē. Loena tik ļoti mīl teātri un vēlas reanimēt savu labo aktrises vārdu, ka piedalās izrādēs pat slima.

Lindsija Loena saslima, un ārsti viņai ieteica pāris vakarus nepiedalīties izrādēs, Loena pat ierakstīja savā portāla «Twitter» kontā, ka nespēs pāris vakarus izrādēs apmeklētājus priecēt ar savu tēlojumu, bet beigu beigās savāca visus spēkus un uzstājās.

Vēlāk Lindsija skaidroja presei, ka sapratusi, ka ir jāuzstājas, jo tikai uzstājoties viņa spēs reanimēt savu labo vārdu, atgūt cieņu, un izrāde viņai ir būtisks karjeras pagrieziens, tāpēc viņa nevēlas pievilt režisoru.

Režisors gan paziņo, ka pats ieteicis aktrisei palikt mājās, bet respektējis viņas viedokli un ļāvis vakarā iziet uz skatuves par spīti temperatūrai.

Loena joprojām mokās ar temperatūru, bet spītīgi katru vakaru dodas uz teātri un spēlē savu lomu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu