Kešas māte: «Dr.Luke» mūs gandrīz iznīcināja

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātājas Kešas māte sniegusi interviju par tiesāšanos ar mūzikas producentu «Dr.Luke» un apsūdzībām pret viņu, norādot, ka šī pieredze gandrīz iznīcināja dziedātāju un viņas ģimeni.

Keša iesūdzējusi tiesā «Dr.Luke» par seksuālu vardarbību, tai skaitā izvarošanu, bet tiesa nav ļāvusi viņai lauzt līgumu ar producentu.

Dziedātājas māte Rozmarija Seberta žurnālam «Billboard» atklāj to, kā cietusi viņas meita un visa ģimene.

«Viņa bija cietumniece,» stāstīja Seberta, norādot, ka katrs producenta kompliments licis Kešai krist histērijā no laimes, jo viņa negaidīja neko citu kā tikai ļaunprātīgu izmantošanu. «Tas bija tā, it kā kāds, kurš tevi sit katru dienu un pakar tevi ķēdē, atnāk un iedod tev šķēli maizes,» viņa stāstīja.

Kešas māte norādīja, ka vēlējusies, lai viņas meita atklāj patiesību par producentu jau agrāk. «Es gribēju, lai Keša nāk klajā ar patiesību un izbeidz attiecības ar «Dr.Luke» jau sen, uzreiz pēc izvarošanas. Bet, ja viņa vēlējās kaut ko sasniegt mūzikas industrijā, viņai nebija izvēles,» stāstīja Seberta.

Kā ziņots, tiesa nav atļāvusi Kešai lauzt līgumu ar «Dr.Luke», kuru viņa apsūdzējusi seksuālā, fiziskā, verbālā un emocionālā vardarbībā gandrīz desmit gadu garumā.

Kešas fani plāno rīkot protesta akciju pie dziedātājas ierakstu kompānijas «Sony Music» ēkas Ņujorkā, uz ēkas sienas projicējot izteikumus ar mirkļbirku «#FreeKesha» («Brīvību Kešai») un iesniedzot četrās petīcijās savāktos 411 000 parakstu, prasot kompāniju atbrīvot no līguma ar mūzikas producentu «Dr.Luke».

«Dr.Luke» dziedātājas apsūdzības noliedz.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu