Televīzijas personība Ketija Šēnberga ballītes laikā nokrāso rozā matus!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

10.marta pēcpusdienā televīzijas seja Ketija Šēnberga apmeklēja īpašu šokolādes «Tagad» ballīti un ļāvās eksperimentam, nokrāsojot rozā matus.

Latvijā teju, teju iestāsies pavasaris, tieši šis gadalaiks tiek uzskatīts par pārmaiņu laiku, kuras atnes jaunas vēsmas un vēlmi ko mainīt.

Iespējams, tieši pavasara tuvošanās motivēja, deva drosmi televīzijas personībai Ketijai Šēnbergai ļauties drosmīgām vizuālajām pārmaiņām un iegūt ilgi kāroto rozā matu toni.

Foto: Mārtiņš Otto

Jauno matu krāsu sieviete ieguva publiskā pasākumā visu acu priekšā, kas noteikti prasa vēl lielāku uzdrīkstēšanos nekā vienkārši došanās uz frizētavu un ļaušanās trakām pārmaiņām.

Rozā mati Ketijai piestāv, un viņa var teikt lielu paldies vienai no Latvijas labākajām frizierēm Diānai Payton par lieliski piemeklēto rozā toni.

Foto: Kristaps Bardziņš

Daudzas slavenības ir rotājušās ar rozā krāsas matiem – dziedātāja Keitija Perija, televīzijas personība Kailija Dženere, dziedātāja Kellija Osborna, dziedātāja Jessie J, aktrise Hilarija Dafa, dziedātāja Avrila Lavinja, aktrise Keita Hadsone, dziedātājs Džareds Leto, dziedātāja Demija Lovato, repere Nikija Mināža un daudzas citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu