Pazīstami aktieri trako grupas «Ryga» videoklipa filmēšanā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā piektdienā trakas ainas bija vērojamas grupas «Ryga» dziesmas «CandyMan» videoklipa filmēšanas laukumā Dailes teātra aktieru zālē. Videoklipa filmēšanā piedalījās tādi aktieri kā Ģirts Ķesteris, Gints Grāvelis, Ieva Florence, Lauris Subatnieks un Vilnis Kuģinieks.

Bez viņiem klipu īpaši krāšņu padarīja horeogrāfe Ieva Biteniece un viņas vadītās studijas PRO-X meitenes. Aktīvi piedalījās arī paši grupas «Ryga» dalībnieki. Klipa veidotāji lika aktieriem iejusties visai divdomīgos tēlos, kas, protams, izraisīja dažādas emocijas filmēšanas laukumā, un tāpēc ļoti iespējams, ka būs tapis viens no visu laiku provokatīvākajiem latviešu video.

«Ryga» līderis Mārcis Judzis, kurš ir ne vien dziesmas autors un izpildītājs, bet arī video sižeta līdzautors, stāsta: «Šo dziesmu sarakstīju par godu Austrālijā dzīvojošam ekscentriskam pleibojam CandyMan jeb īstajā vārdā Traveram Beinonam. Kādu vakaru izlasīju rakstu par pieciem multimiljonāriem, kuri šķiežas ar naudu, uzdzīvo un, jā, protams, mīl sievietes. Un jo vairāk, jo labāk. Sāku komunicēt ar CandyMan, vispirms aizsūtot viņam dziesmu «Tits» ar skaidrojošo tekstu: «Šeit ir dziesma par tevi.» Uz kuru pārsteidzošā kārtā CandyMan man arī atbildēja: «Vecīt, tas nav par mani, bet par krūtīm!» Uz to es viņam atbildēju: «OK, drīzumā būs dziesma tieši par tevi!»

Klips gaidāms jau jaunnedēļ.

Aplūko foto no klipa filmēšanas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu