Keita Blanšeta tēlos Bobu Dilanu jaunībā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrāliešu aktrise Keita Blanšeta būs viena no sešiem aktieriem, kas biogrāfiskā filmā tēlos leģendāro mūziķi Bobu Dilanu, vēsta "Hollywood Reporter".

Filmā "I''m Not There" Dilana atveidošanai tiks izmantoti vairāki aktieri, lai atspoguļotu dažādas dziesmu "Blowin'' in the Wind" un "The Times They Are A-Changin''" komponista personības šķautnes.

Vakar (24.maijā) Bobam Dilanam apritēja 65 gadi. Gados vecāku Dilanu tēlos filmas "Brokeback Mountain" zvaigzne Hīts Ledžers. Filmā piedalīsies arī Ledžera draudzene Mišela Viljamsa, Kristians Beils, Džuliana Mūra un Ričards Gīrs. Lai ietaupītu filmas veidotāju līdzekļus, Dilans ir atteicies no savas ienākumu daļas.

Filmas uzņemšana sāksies šovasar. Tās režisors būs Tods Heinss, kurš veidoja arī 2002.gada filmu "Far from Heaven", bet kritizēts par 1998.gada biogrāfisko filmu "Velvet Goldmine", kurā stāstīts par rokzvaigzni Deividu Boviju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu