Ozols sāk «Atpakaļ nākotnē» koncertturneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju hiphopa izpildītājs Ozols šovakar sāks jaunākā albuma «Atpakaļ nākotnē» turneju. Kopumā paredzēti astoņi koncerti vairākās Latvijas pilsētās - Rīgā, Jelgavā, Tukumā, Liepājā, Madonā, Valmierā un Cēsīs. Turnejas atklāšana notiks ceturtdien, 10. martā klubā «Coyote FLY».

Koncertprogrammā būs klausāmas vēl līdz šim nedzirdētas albuma dziesmu aranžijas. Līdzās Ozolam uz skatuves kāps bītmeikers NiklāvZ un virtuozais multiinstrumentālists Rihards Fedotovs. Koncertus iesildīs jaunais un daudzsološais bītmeikers Quinn, kuru līdz šim plašāka publika vēl nav redzējusi uzstājamies. Sociālo tīklu komentāros Quinn jau nodēvēts par pašmāju «AraabMuzik».

«Šī tūre diezgan izteikti atšķirsies no visiem iepriekšējiem koncertiem, jo būsim ar jaunu komandu un jaunu dzīvo skanējumu - bungmašīnas, sampleri un sintezatori,»

stāsta Ozols.

Īpašs pasākums tūres ietvaros būs «Atpakaļ nākotnē» vinila plates prezentācija bārā «Nemiers» 9. aprīlī. Šis būs īpaši nozīmīgs notikums Latvijas hiphopā, jo «Atpakaļ nākotnē» kļūs par pirmo vinilā izdoto pašmāju hiphopa albumu. Iepriekš vinilā bijuši tikai singli: 1990. gadā izdotais Roberta Gobziņa singls «Aka Aka» un 2003. gadā izdotais singls «Aka Hip Aka Hop» (Roberts Gobziņš (EastBam), Gustavo, Čižiks, Mixmaster AG & Raitis, Džuzepe). «Atpakaļ nākotnē» vinila versijā būs iekļauta arī līdz šim vēl nedzirdēta dziesma.

Aktualitātēm tūres gaitā būs iespējams sekot facebook.com izveidotajos pasākumos (https://www.facebook.com/ozmuzika). Uz vietas koncertos būs iespējams iegādāties īpaša dizaina albuma tematikas T-kreklus un suvenīrus, kā arī CD par draudzīgu cenu.

Vinila plates kopiju iespējams rezervēt šeit:

atpakalnakotne.lv

«Atpakaļ nākotnē» koncerttūres datumi

10.03. - Rīga - Coyote FLY

12.03. - Jelgava - Jelgavas Krekli

18.03. - Liepāja - Fontaine Palace

19.03. - Valmiera - Multiklubs

25.03. - Madona - Smeceres Krogs

26.03. - Tukums - Baboon Bar

09.04. - Rīga – Nemiers (Vinila plates prezentācija)

16.04. - Cēsis – Fonoklubs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu