Aksels Rouzs sakaujas (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokgrupas "Guns’n’Roses" līderis Aksels Rouzs klausītājus ar jaunu albumu vēl arvien neiepriecina – daudz vieglāk uzmanību izpelnīties viņam izdodas kaujoties.

Pēdējā saķeršanās mūziķim notika ar modes dizaineru Tomiju Hilfaidžeru, jo abiem radās nesaskaņas par sīkumiem jaunatvērtajā klubā The Plumm Manhatanā. Kluba īpašnieks Noels Ešmens pēc tam AP stāstīja, ka abi sastrīdējušies par to, ka A. Rouzs iedrošinājies pabīdīt malā T. Hilfaidžera draudzenes dzēriena glāzi.

To apstiprināja arī mūziķis, intervijā Losandželosas radiostacijai KROQ stāstot par saviem piektdienas nakts piedzīvojumiem. "Es pabīdīju viņa draudzenes glāzi nostāk, lai to neizlietu. Man šķiet, tas viss bija sirreālākais notikums manā dzīvē."

Būtībā nekā neparasta turpmākajā notikumu attīstībā nav, ja neskaita to, ka dūru vicināšana būtu vairāk raksturīga jaunuļiem, nevis 44 gadus vecam mūziķim un 55 gadus vecam modes māksliniekam. "Viņš vienkārši turpināja mani sist," sūkstījās A. Rouzs, piebilstot, ka viņa apmeklējums klubā bija domāts kā pārsteigums aktrises Rosario Dousones 27. dzimšanas dienā.

Pasākumu klubā bija apmeklējusi plejāde citu slavenību – Lenijs Kravics, Kid Rock, Mikijs Rurks un citi. Pēc kautiņa A. Rouzs kāpa uz skatuves un nodziedāja dziesmu "You''re Crazy", piebilstot, ka velta to "savam labam draugam Tomijam Hilfaidžeram". A. Rouzs ir vienīgais grupas "Guns’n’Roses" dalībnieks, kas palicis no tās sākotnējā sastāva. Par spīti neskaidrībām ar iespējamo grupas jauno albumu, "Guns’n’Roses" šogad ir devušies koncertturnejā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu