Atcelts Lenija Kravica koncerts Tallinā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

28. oktobrī paredzētais Lenija Kravica (Lenny Kravitz) koncerts Tallinā ir atcelts. Slimības dēļ mūziķis spiests atcelt savu uzstāšanos arī Viļņā un Minskā. Pašreiz tiek precizēti jauni koncertu datumi, lai jau drīzumā varētu paziņot jaunu uzstāšanās laiku.

Biļešu īpašnieki tiek aicināti saglabāt esošās biļetes, jo tās būs derīgas jaunajā norises datumā.

Biļešu atdošana:
- pircējiem, kas internetā iegādājās e-biļetes, uz reģistrējoties norādīto e-pastu tiks nosūtīta naudas atdošanas forma. Pēc tās aizpildīšanas un nosūtīšanas «Ticketpro» uz e-pastu info@ticketpro.lv nauda tiks pārskaitīta uz pircēja kontu, no kura tika veikts maksājums par biļetēm;
- tiem, kas biļetes iegādājās biļešu tirdzniecības kasēs, jāsazinās ar SIA «Ticketpro Baltics», rakstot uz e-pastu info@ticketpro.lv.

Nauda par biļetēm tiks pārskaitīta uz klienta norādīto kontu 15 darba dienu laikā. SIA «Ticketpro Baltics» atdod naudu par tām biļetēm, kas iegādātas SIA «Ticketpro Baltics» tirdzniecības vietās vai interneta veikalā www.ticketpro.lv.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā zvaniet pa SIA «Ticketpro Baltics» informatīvo tālruni 28863479 vai rakstiet uz e-pastu info@ticketpro.lv.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu