Blur līderis izdos solo (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Paziņojot par saviem plāniem izdot soloalbumu, Blur līderis Deimons Olbārns neiztika arī bez kolēģu kritizēšanas.

Šoreiz komentārus izpelnījās Boba Geldofa pērn rīkotais labdarības koncerts «Live 8» un grupas, kas uzskata, ka spēj mainīt pasauli.

«Radiohead... es negribu saukt nevienu vārdā, bet grupas, kas it kā ir norūpējušās par kādu problēmu un pēc tam dodas pusotru gadu ilgā turnejā pa stadioniem, ir liekulīgas. No vienas puses viņos ir humānisms, kas ir lieliski. Un tad viņi rīko milzīgus pasākumus, kur izstāda sevi apbrīnošanai miljonu priekšā. Kur tad te ir humānisms? Viena vienīga elku pielūgšana,» uzskata Olbārns.

«Nav šaubu, ka tā ir Geldofa sirdslieta. Bet viņam un Bono – ja jau jūs esat tik ļoti norūpējušies par Āfriku, tad domājiet par cilvēkiem, uzskatiet viņus par kaimiņiem. Interesējieties, par ko interesējas viņi, nevis uzspiediet savas idejas.» Deimona Olbārna soloalbums ar nosaukumu «The Good, The Bad And The Queen» iznāks septembrī.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu