"Positivus" apmeklētājus negaidīti pārsteidz grupa "Reigani" (72)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neviltotu sajūsmu mūzikas festivāla "Positivus" pirmās dienas vakarā klātesošajos izraisīja daudzus gadus no skatuves pazudušās grupas "Reigani" negaidītā uzstāšanās.

"Reigani" festivāla apmeklētājus uzjautrināja ar saviem tērpiem un ālēšanos uz skatuves, turklāt muzikālo sniegumu paspilgtināja pirotehnika. Visiem dziedot līdzi, tika izpildītas daudzas grupas zināmākās dziesmas, piemēram, "Čiekuri".

Kopumā vakar visapmeklētākais bija grupas "Prāta vētra" koncerts, kas šogad grupai ir vienīgais lielais koncerts.

Lai arī festivāla apmeklētāju vidū bija cilvēki, kuri neticēja, ka festivālā tiešām uzstāsies britu mūziķis Pīts Dohertijs, viņš tiešām ieradās un sniedza aizraujošu priekšnesumu.

Šorīt festivāla dalībnieki krāj spēkus jauniem muzikāliem piedzīvojumiem, peldoties un sauļojoties Salacgrīvas pludmalē. Šogad salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem festivālā ir vairāk padomāts par dažādām atpūtas iespējām.

Šodien Salacgrīvā turpināsies mūzikas un mākslas festivāls "Positivus", un uzstāsies Mobijs, Šaineda O''Konora un citi gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķi. Festivālā varēs baudīt ne tikai lielisku mūziku, bet arī kino, teātri, dejas mākslu un citas saistošas izklaides un atpūtas aktivitātes.

Uz festivāla galvenajām skatuvēm "Tele2" un "Cēsu alus" šodien uzstāsies "Instrumenti", Ebonija Tomase jeb "Ebony Bones", grupa "The Whip", Mobijs, Igaunijas apvienība "Dahling", pašmāju grupas "Mundane", "Zig Zag", "The Hobos", "Dzeltenie pastnieki", grupa "Cheese People", "The Leisure Society" un Šaineda O''Konora.

Plašu pašmāju mākslinieku programma būs "I Love You" terasē, kur šodien uzstāsies grupa "Maripossa", dziesminieks "Martin Confused", "El Mars" un grupa "Satellites LV".

Savukārt pasaules līmeņa klubu mūzikas programma būs atrodama "Red Bull Music Academy", kur ar dīdžeju setiem uzstāsies dažādi dīdžeji, bet pozitīvs roks, ska un regejs no Latvijas skanēs "Space Dog" teltī, kur šodien uzstāsies grupas "Kuchenbeat" un "Striķis".

"Positivus festivāls" Salacgrīvā notiek jau trešo gadu.

Komentāri (72)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu