"Ātrāk un Skaļāk" viena gada jubilejas svinības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien klubā "Rock’n’Riga" notiks žurnāla "Ātrāk un Skaļāk" viena gada jubilejas svinības, informēja pasākuma rīkotāji.

Klubā uzstāsies grupas "Deserving Case", "Rebel Yell", "Noziedznieki" un "Abstinence". Pasākuma laikā tiks rīkoti arī dažādi konkursi, kuros varēs laimēt vērtīgas balvas. Konkursus vadīs Dailes teātra aktrise Ilona Balode.

Pirmais žurnāla "Ātrāk un Skaļāk" numurs iznāca 2008.gada vasarā, tieši pirms vairākiem ievērības cienīgiem notikumiem - "Metalshow 2008", grupas "Metallica" koncerta, "Kurzemes Bike Meet" un "Vēja brāļu ordeņa" motokluba pasākuma Kalnarūjās.

Pagaidām žurnāls iznāk reizi divos mēnešos, tā izdevējs ir SIA "Motorock".

"Ātrāk un Skaļāk" pamattēmas ir rokmūzika, motocikli un tetovēšana. Saviem lasītājiem žurnāls piedāvā vispusīgus materiālus - reportāžas, intervijas, pasākumu kalendāru.

Ideja par žurnāla veidošanu radās 2007.gadā, kad Gita Belugina, kura patlaban ir "Ātrāk un Skaļāk" galvenā redaktore, ievēroja, ka Latvijā tikpat kā nav savas rokmūzikas, motociklu un tetovēšanas tēmām veltītas preses.

Žurnāls ir pieejams rokkoncertos un festivālos, motosalidojumos un citos pasākumos, kā arī dažos Rīgas veikalos, bāros, kafejnīcās un motosalonos. Pateicoties noslēgtajam līgumam ar SIA "Preses serviss", ikdienā to var iegādāties lielākajās "Narvesen" un "Plus punkts" tirdzniecības vietās, kā arī lielveikalos visā Latvijā. Kopš pagājušā gada novembra žurnālu iespējams arī abonēt pasta nodaļās visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu