"Positivus festivālā" līdzdarbosies vairākas nevalstiskās organizācijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad mūzikas un mākslas festivālā "Positivus festivāls" līdzdarbosies kopumā sešas nevalstiskās organizācijas (NVO), kuras festivāla laikā rīkos dažādus pasākumus.

NVO dalībai festivālā tika noskaidrotas konkursa kārtībā, kura mērķis bija veicināt Latvijas NVO atpazīstamību sabiedrībā, piedāvājot bezmaksas dalību "Positivus festivālā".

Šovasar "Positivus festivālā" piedalīsies "Erasmus Student Network", kas festivāla laikā uzņems īsfilmu, piedalīsies iniciatīvu un sadarbības apvienība "Pagalms", kas otrās festivāla dienas rītā modinās apmeklētājus, mudinot tos izkustēties astoņdesmito gadu aerobikas ritmos, kā arī piedalīsies Latvijas Pilsoniskā alianse, kas aicinās festivāla apmeklētājus domāt ārpus rāmjiem un daudzpusīgāk, to simboliski caurvijot ar ziepju burbuļu dalīšanu un fotografēšanos foto rāmī.

Tāpat festivālā piedalīsies "Ritma institūts", kas festivāla apmeklētājiem piedāvās līdzdarboties mūzikas dīdžeju radošajās darbnīcās, "Vieno viens" festivālā pie ieejas festivāla teritorijā atraktīvi veidos cilvēku skulptūras, radot vārdu "Positivus", savukārt jūrmalas jauniešu klubs "eXperiments" festivāla laikā kopā ar tā apmeklētājiem taisīs lidojošus dekoratīvus pūķus, kurus gaisā palaidīs jūras krastā.

Kā ziņots, "Positivus festivāls", kas Salacgrīvā norisināsies jau trešo gadu, šovasar notiks 17. un 18.jūlijā. Šovasar "Positivus festivālā" vismaz uz astoņām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs "Prāta vētra", Mobijs, Šaineda O''Konora, Pīts Dohertijs, Ebonija Tomase jeb "Ebony Bones" un "The Tiger Lillies".

Bez "Prāta vētras" no pašmāju māksliniekiem festivālā piedalīsies grupas "Dzeltenie pastnieki", "Zig Zag", "The Hobos", "Gaujarts", "Satelites LV", "Voiceks Voiska", "Hospitāļu iela", dziedātājs "El Mars", "Martin Confused" un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu