Liams: Noelam jāsaprot, ka bez manis viņš nav tik labs (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mančestras rokgrupas «Oasis» bijušais solists Liams Galahers (Liam Gallagher) paziņojis, ka viņš varētu atkal apvienoties ar savu brāli Noelu, kad tas beidzot sapratīs, ka bez viņa viņš nav nemaz tik labs.

Grupas «The Beady Eye» solists iepriekš ieminējās, ka «Oasis» varētu atkalapvienoties 2015.gadā uz albuma «What’s The Story (Morning Glory)» 20 gadu jubileju, taču Noels Galahers (Noel Gallagher) šo piedāvājumu noraidīja.

Tomēr sarunā ar laikrakstu «The Independent» dziedātājs pauda pārliecību, ka grupa apvienosies no jauna, ja vien brālis sapratīs, ka viņš tam vajadzīgs.

«Esmu pārliecināts, ka mēs atkal būsim kopā.

Noelam jāpamēģina savs solo un jāsaprot, ka viņš nav tik labs bez sava jaunākā brāļa,»

sacīja Laiems.

Runājot par iespējamo koncertturneju par godu albuma «What’s The Story (Morning Glory)» jubilejai, Liams Galahers sacīja, ka patiesībā tā bija brāļa ideja.

«Tagad viņš saka, ka viņu tas neinteresē, bet mani gan interesē. Ja cilvēki to gribēs, viņi to dabūs,» solīja mūziķis.

Atgādinām, ka abi brāļi šogad izdevuši katrs savu albumu. Laiems ar grupu «The Beady Eye», bet Noels ar projektu «High Flying Birds»

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu