Vic Anselmo ieslēgusies studijā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju dziedātāja un dziesmu autore Vic Anselmo šobrīd ieraksta savu debijas albumu, TVNET informē dziedātājas pārstāvji.

Lielākā daļa darba jau ir pabeigta. Albums būšot ļoti emocionāls un melodisks Vic Anselmo un viņas radošās komandas kopdarbs. To varētu raksturot kā mistiskās cilvēku sapņu pasaules skaņu celiņu, jo katra dziesma ir kāda šīs pasaules nostūra atainojums.

Lai panāktu vajadzīgo skanējumu, ierakstā tiek izmantoti ļoti dažādi instrumenti, sākot ar ierastajām ģitārām un sintezatoriem un beidzot ar milzīgiem timpāniem, zvaniem, dzelzs kannām un vēl neskaitāmām dīvainām lietām, ar kurām var radīt vēl dīvainākas skaņas.

Albumu plānots pabeigt 2008. gada martā. Ieraksti notiek studijās "Sound Division", "Fenix" un "Creativa".

Vic Anselmo 2007. gadā sniedza vairākus koncertus Latvijā, Anglijā, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī izdeva EP "Beverly", līdz ar to ir izveidojies uzticams fanu pulks gan Latvijā, gan ārzemēs, kas viņu aktīvi atbalsta un ar nepacietību gaida albumu.

Vic Anselmo mūziķi: Hermanis Rigmants (ģitāras), Georgijs Kadoļčiks (taustiņinstrumenti), Mārtiņš Miļevskis (sitaminstrumenti), Pēteris Pāss (basģitāra).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu