Paramore pēkšņi pārtraukuši Eiropas turneju (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu poppankgrupa Paramore pēkšņi pārtraukusi Eiropas turneju sakarā ar iekšējām nesaskaņām.

"Šajā grupā jau kādu laiku ir lielas problēmas. Līdz šim mēs spējām tās pārvarēt, bet diemžēl ilgāk tas vairs nav iespējams. Mēs nevaram riskēt ar grupas pastāvēšanu vienas turnejas dēļ," teikts dziedātājas Heilijas Viljamsas (Hayley Williams) paziņojumā, kas publicēts viņas interneta blogā. Paramore Eiropā bija paredzēti vēl pieci koncerti.

"Varbūt kādreiz mēs jums visu izstāstīsim, bet pagaidām ziniet, ka mēs visi pieci smagi strādāsim, lai labotu situāciju," raksta 19 gadus vecā Viljamsa.

Iespējams, tas saistīts ar faktu, ka mediji vairāk fokusējas tieši uz simpātisko rudmati Viljamsu, mazāk uzmanības pievēršot pārējiem grupas dalībniekiem?

Vēl nesen grupas ģitārists Džošs Farro (Josh Farro) izteicies: "Mēs esam komanda. Mēs esam grupa. Tā nav tikai Heilija - tā nav viņas grupa. Tas, ka viņa ir galvenā soliste, nenozīmē, ka viņa ir vienīgā iesaistītā persona."

Pagaidām zināms, ka grupa gluži izjukt vēl negrasās, jo 2. martā paredzēta singla "That''s What You Get" videoklipa filmēšana un vēlāk aprīlī Amerikas koncertturneja kopā ar Jimmy Eat World.

Grupa pagājušā gada vasarā laida klajā savu otro albumu "Riot!", kas, pateicoties singlam "Misery Business" (video), atnesa Paramore pasaules ievērību.

Video: "Misery Business"

More Videos

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu