Blessed Feat. Reverss "Par jums (hokeja fanu himna)" (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Par godu pasaules hokeja čempionātam grupa "Reverss" sadarbībā ar reperi Blessed piedāvā dziesmu par hokeja tēmu.

Audio:

Reperis Raimonds Blisiņš (Blessed) hokeju spēlē jau 12 gadus (gan kā uzbrucējs, pēdējos gadus vairāk gan kā vārtsargs) un kopā ar dj iMix spēlē vienā komandā (amatieru līgā), tā kā dziesma ir par abiem tuvu tēmu - hokeju. Tā ir tēma, kas ir aktuālā arī visiem pārējiem Latvijas hokeja izlases līdzjutējiem, gaidot pasaules hokeja čempionātu. Dziesmā ir aizskartas gan nebūšanas, gan patīkamie mirkļi ko sniegusi Latvijas hokeja izlase. Objektīvi atskatoties gan uz padarīto, gan iecerēto.

Vēl jāpiebilst, ka reperis Blessed hokeja laukumā ir pazīstams ar savu aktivitāti un cīņas sparu - bieži vien glābj komandu, māk to iedvesmot un iekustināt vajadzīgos brīžos - izejot no vārtiem, atdodot piespēles un aktīvi iesaistoties cīņās ar pretiniekiem. Nesen pat spēlējot svarīgā spēlē, kad komandas uzbrukums bija panīcis, vārtsargs Blessed izgāja no vārtiem līdz centram, atdeva piespēli un cīņas karstumā nejauši pat nokdaunēja pretinieku .. saņemot par to noraidījumu... tā ka varētu pat teikt, ka Blessed ir sava veida latviešu "50 Cent" - var ne tikai iebliezt ar vārdiem, bet arī atbildēt par tiem cīņā.

Dziesmā dzirdami arī spēļu izgriezumi ar komentētājiem: Marisu Andersonu un Andri Bartkeviču. Varbūt kāds teiks, ka tas jau ir bijis iepriekš, bet dziesmā Par Jums (Hokeja Fanu Himna) katrs spēles izgriezums atbilst tam un pastiprina to kas tiek vēstīts un līdzīgā kontekstā neviens iepriekš tos nav licis, piemēram, Blessed repo: "0:1 Latvija zaudē, skatītāji pat neaplaudē" Andersons savukārt šajā momentā saka: "Jā tāds panīkums redzams laukumā"... citā situācijā reperis saka "šoreiz Arčam mazliet švakāks starts" un savukārt izgriezums ar Andri Bartkeviču apstiprina: "Arturs Irbe kļūdās..." u.t.t.

Dj iMix no grupas Reverss ar reperi Blessed sadarbojās jau iepriekš - remixējot RealBlaze Feat Blessed - Poisk (Reverss Downtempo Mix). Dziesma Par Jums (Hokeja Fanu Himna) varētu būt kaut kas jauns, tiem kas pieraduši pie Reverss klubiskā skanējuma, bet ceru, ka neliks vilties, jo ir par dj iMix un daudzu citu klausītāju tuvu tēmu - hokeju :) Pie tam dziesma skan gan kvalitatīvi, gan aktuāli - iekustinās jebkuru party. Starp citu, vienā momentā ir dzirdama arī dj iMix balss :)

Dziesmā dzirdamā spēļu atmosfēra pastiprina emocijas un būs labs līdzeklis, lai sagatavotos pasaules hokeja čempionātam.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu