"Tatuškas" kaislīgā nedēļa ar Šonu Polu (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms pusgada Portugālē grupas "t.A.T.u." soliste Jūlija Volkova iepazinās ar Šonu Polu (Sean Paul).

Jau tad Eiropas Mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijas laikā atklāti uz skatuves slavenais jamaikiešu izcelsmes dancehall mākslinieks koķetēja ar Jūliju.

"Es iepazinos ar Šonu Portugālē, kur "t.A.T.u." pasniedza balvu Robijam Viljamsam," pastāstīja Jūlija. "Pavisam nesen mēs abi atkal tikāmies Vācijā "The Dome" balvas pasniegšanas ceremonijā, pēc kuras pavadījām kopā veselu nedēļu."

Viņa turpināja: "Mēs pastaigājāmies, gājām uz kafejnīcām un stundām ilgi runājām par mūziku. Vārdu sakot, mums bija izveidojušās romantiskas attiecības. Tā bija neprātīga, bet harmoniska seksa nedēļa. Tikai vienu vienīgu reizi mēs saķildojāmies. Man patīk atlaisties smaržīgās burbuļvannās, bet viņš tās nevar izturēt un iet tikai dušā."

"Šons ir izdomas, temperamenta un humora pilns mīlnieks. Diemžēl viņš nedzīvo Maskavā un es - Amerikā. Tāpēc mūsu starpā nopietnas attiecības pagaidām nav izveidojušās," piebilda skandalozā "tatuška".

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu