The Carpenters fani ir sašutuši

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dueta The Carpenters fani ir sašutuši par plāniem nojaukt Kārpenteru ģimenes māju Dounijā netālu no Anaheimas Kalifornijas štatā.

Māja Ņūvilas avēnijā savulaik piederēja dueta dalībnieku māsas un brāļa Kārenas (Karen Carpenter) un Ričarda Kārpenteru (Richard Carpenter)vecākiem. Abi dziedātāji tur dzīvoja arī visas savas karjeras laikā. Īpašuma fotogrāfija 1973. gadā tika izmantota The Carpenters albuma "Now & Then" vāka noformējumā. Desmit gadus vēlāk šajā pašā mājā no anoreksijas izraisītām komplikācijām samaņu zaudēja Kārena Kārpentere, kura neilgi pēc tam nomira.

Kārpenteru vecāki turpināja dzīvot ģimenes mājā līdz mūža pēdējām dienām – tēvs Harolds nomira 1988. gadā, bet māte Agnese 1996. gadā Kopš 1997. gada māja pieder Manuelam Parram, kurš to iegādājās no Ričarda Kārpentera. Tagad īpašnieks plāno ēku nojaukt, jo tā kļuvusi par Kārenas Kārpenteres fanu svētceļojumu objektu.

Sākumā Manuels Parra un viņa sieva izrādīja pretimnākšanu dziedātājas cienītājiem un pat izrādīja viņiem māju, bet gadu gaitā situācija kļuvusi neciešama. Nereti ap Parras ģimenes dzīvesvietu ložņā fani, kas caur logiem cenšas nofotografēt mājas iekštelpas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu