Uzņēmēju Kārli Leiškalnu notriec automašīna (93)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Latvijas Ostu asociācijas izpilddirektors Kārlis Leiškalns steidzies uz tikšanos un mēģinājis šķērsot ielu pie sarkanās gaismas, šāds solis uzņēmējam beidzies neveiksmīgi, vīrieti notriekusi automašīna un nu uzņēmējam jāatpūšas mājās.

Kārlis atzīst savu vainu, saprot, ka bijis neuzmanīgs un nav pareizi aprēķinājis distanci līdz automašīnai.

Kā stāsta izdevums «Kas Jauns», Leiškalns steidzies satikt draugus, kavējis tikšanos un vēlējies pēc iespējas ātrāk nokļūt galā.

Vīrietis labprāt atklāj, ka pēc trieciena tika uzmests gaisā un lidojis vairākus metrus, līdz piezemējies uz brauktuves.

Politiķis, kā jau jebkurš cilvēks šoka stāvoklī, uzreiz piecēlies kājās, lai turpinātu iešanu, bet noģībis un attapies slimnīcā.

Nu Kārlis jau ārstējas mājās, kur to nogādāja sieva un dēls, kuri gandrīz uzreiz pēc negadījuma ieradās ārstniecības iestādē.

Beigu beigās uzņēmējs ir ticis cauri ar vieglām traumām - ir lauzta tikai roka, pašam Kārlim šķiet, ka ir lauzta arī vismaz viena riba, un par kāju, kura piepampusi kā baļķis, vīrietis arī uztraucas.

Komentāri (93)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu