Džordžs Maikls šogad precēsies ar savu ilggadējo draugu (30)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas zvaigzne Džordžs Maikls šogad gatavojas apprecēties ar savu partneri Keniju Gosu. Kāzas notiks pāra attiecību desmitajā gadadienā.

Intervijā ar britu sarunu šova vadītāju Maiklu Pārkinsonu Džordžs Maikls atklāja, ka šogad gatavojas reģistrēt civilās partnerattiecības ar savu ilggadējo mīļāko.

Maikls piebilda, ka ļoti vēlas izbaudīt tādas pašas likumīgu attiecību priekšrocības kā heteroseksuāli pāri.

Dziedātājs atklāja savu seksuālo orientāciju 1998.gadā, kad tika pieķerts, veicot neķītras darbības Losandželosas sabiedriskajā tualetē.

Viņš paziņoja par savu saderināšanos ar Gosu pagājušā gada novembrī - pirms decembrī Lielbritānijā stājās spēkā likums, kas atļauj reģistrēt viendzimuma pāru attiecības.

Džordžs Maikls arī pavēstīja, ka viņš šā gada beigās plāno doties savā pirmajā koncertturnejā pēdējo 15 gadu laikā.

"Es neesmu juties tik labi kopš laika, kad biju daudz jaunāks," viņš sacīja.

Intervijas laikā dziedātājs arī izteica kritiskus komentārus par seru Eltonu Džonu, sakot, ka mediju sakāpinātā interese par viņa personisko dzīvi sākās ar Džona naidīgajām piezīmēm par viņa pašreizējo dzīvi.

"Manas ziepju operas [ar presi] trajektorija sākās ar Eltona izteiktajiem paziņojumiem pirms pusotra gada, lai gan viņš mani nebija saticis gadiem ilgi," sacīja dziedātājs. "Eltons teica, ka, viņaprāt, es esmu nožēlojams. Kopš tā laika es cenšos pierādīt, ka tā nav, bet diemžēl tas padarīja mani neticami viegli ievainojamu no preses puses."

2004.gada decembrī Džons sacīja, ka Maikls iznieko savu talantu, sēžot mājās un izvairoties no sabiedrības uzmanības.

"Zemteksts tam bija - nu, pirms viņš atklāja savu orientāciju, viņam viss bija kārtībā, un tagad viņš dzīvo netiklu geja dzīvi, ir nožēlojams un resns," izteicās Maikls.

Kā ziņots, Eltons Džons ar savu partneri Deividu Fērnišu decembrī bija vieni no pirmajiem, kuri izmantoja iespēju reģistrēt savas attiecības.

Džordžs Maikls ir pārdevis vairāk nekā 80 miljonus ierakstu, izpildot tādus hitus kā "Careless Whisper", "Last Christmas" un "Faith".

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu