Kapela "Bumerangs" svinēs 25 gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Decembra sākumā ar diviem koncertiem-ballēm "Iet vilciens no Rīgas uz Valku" kapela "Bumerangs" atzīmēs 25 gadu jubileju, informē viens no kapelas dalībniekiem Vents Armands Krauklis.

Pasākumi notiks 1.decembrī plkst. 21 klubā "Četri balti krekli" Rīgā, bet 2. decembrī plkst. 20 Valkas kultūras namā.

Koncertos skanēs gan jaunas, gan vecas "Bumeranga" dziesmas, būs atmiņas, videokolāžas. Vakara īpašie viesi būs grupa "Bruģis" no Madonas.

Pēc vairāk nekā 10 gadu pārtraukuma savā pirmajā - visspēcīgākajā - sastāvā uzstāsies grupa "AAA" - Agris Krūms, kurš vēlāk sāka solokarjeru deju mūzikas žanrā ar skatuves vārdu Vinnijs, un Andris Niklavičs. Ar "Bumerangu" "AAA" kopā spēlēts un dzīvots vairākās garās koncerttūrēs.

Grupas "Bumerangs" dalībnieki pirmo reizi kopā sanāca nejauši 1986.gada vasarā, muzikanti nākamajos gados piedzīvoja lielu popularitāti. Kā uzsver Krauklis, "bumerangisti" pirmie uz skatuves atļāvās dziedāt gan leģionāru, gan strēlnieku dziesmas - jau 1987.gadā sākot skandināt "Tiklīdz kā atskanēs pēdējais šāviens - Latvija brīva tad būs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu