«Otra puse» laiž klajā jaunu singlu ar nosaukumu «Es tev»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2016. gadam iesākoties, viena no popmūzikas populārākajām grupām «Otra puse» laiž klajā jaunu singlu ar nosaukumu «Es tev», un izsludina konkursu tās remiksam. Skaņdarbu izpilda grupas solists Normunds Pauniņš duetā ar talantīgo dziedātāju Antru Stafecku. Tā mūzikas autors ir komponists Ivars Makstnieks, savukārt vārdu autors tradicionāli Ivars Kurpnieks.

«Sadarbība ar Antru izveidojusies nu jau pastāvīga. Rudenī klajā nāca dziesma «Kopā», kas tika veltīta pēcdzemdību depresijai. Jau šīs dziesmas mēģinājumu laikā tika iemēģināta dueta versija 2016. gada singlam «Es tev», un šī sadarbība, manuprāt, ir attaisnojusies,» tā komentē Normunds Pauniņš.

Kā zināms, lielus panākumus ir guvusi vēl cita šī dueta dziesma – «Uzzīmē mani».

Dzejas autors singlam «Es tev» Ivars Kurpnieks, ar kuru izveidojusies stabila un ilglaicīga sadarbība, skaidro:

«Kad Dievs radīja pirmos divus cilvēkus un apsēdināja viņus vienu otram pretī zem Dzīvības koka, uz zemi sāka nolaisties Dieva asaru rasa. Dzīvi iztēlojos šo mirkli, kad kāds no viņiem dziedāja pirmo dziesmu, veltītu otram. Tā arī mēs šodien esam tie, kas sūtām savu ziņu līdzcilvēkam un gaidām un ieklausāmies. Vai kāds mūs ir sapratis, sadzirdējis? Vai mēs vēl joprojām esam tie divi zem Dzīvības koka, blakus uz zemes sēdošie... cilvēki?»

Dziesmai tapusi arī video versija, kuras operatori ir Ritvars Bluka un Rihards Kalaida. Montāžu veicis Ritvars Bluka. Videoklipā piedalās deju studijas dejotāji no PRO-X pēc Ievas Bitenieces horeogrāfijas.

«Otra puse» gatavojas izdot DJ-remiksu albumu

Paralēli jaunā singla publiskošanai grupa aicina visus dīdžejus iesūtīt savas remiksu versijas šim skaņdarbam. Grupa arī paziņo par albuma izdošanu, kurš tiks nosaukts «Otra puse remiksi 1996-2016».

Savas remiksu versijas dīdžejiem jāiesūta epastā grupaotrapuse@gmail.com līdz 9.martam.

Skaņdarba «Es tev» acapella, piano un oriģināls publicēti šeit:

otrapuse.net

«Teju visu aktīvāko Latvijas dīdžeju, producentu darbi būs atrodami jaunajā grupas «Otra puse» remiksu albumā, kuru plānots izdot marta vidū,» stāsta grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš. Remiksētāju vidū ir Flyingmice, N’works, Roberts Lejasmeijers, Andy Bassland un daudzi citi pazīstami dīdžeji. Likumsakarīgi, ka grupas remiksu albums tiks prezentēts bijušā «Nautilus» klubā, kurā Pauniņš bija plaši pazīstams kā hausmūzikas kustības redzamākajām personām Latvijā. Šobrīd šajās telpās durvis vēris ir jauns muzikāli izklaidējošais atpūtas klubs «9.vilnis».

«Otra puse» plaši pazīstama ar tādiem hitiem kā «Pēc lietus», «Nakts vai rīts», «Uzzīmē mani», «Ieskaties» un daudziem citiem. Tās dibinātāji ir Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, kuri 2002. gadā izveidoja šo grupu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu