«Foo Fighters» ar asprātīgu video noliedz baumas par izjukšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vakar amerikāņu rokgrupas «Foo Fighters» fani bija satraukušies ne pa jokam, kad ansamblis sociālajos tīklos ievietoja ziņu par kādu «oficiālu grupas paziņojumu» tuvāko 24 stundu laikā. Ziņu virsrakstus pāršalca baumas, ka «Foo Fighters» grasās izjukt vai doties ilgā radošā atvaļinājumā, taču šonakt publicētais septiņas minūtes garais video beidzot visu paskaidro.

Grupas solists Deivs Grols allaž izcēlies ar lielisku humora izjūtu, sadarbodamies ar Džeku Bleku, vadīdams MTV balvu ceremoniju, un arī šis jaunais video ir asprātīgs veids, kā pasmieties gan par sevi, gan arī par baumām, kas sākušās pēc Grola lieliskās solo uzstāšanās «Oskara» ceremonijā Losandželosā.

Īsfilmiņā ar nosaukumu «Official Band Announcement» Grols tēlo lecīgu rokgrupas solistu, kuram «sakāpis galvā» un kurš vēlas pamest grupu, lai veidotu solo karjeru.

Producents un grupas «Garbage» bundzinieks Bučs Vigs (Butch Vig), kurš sadarbojies arī ar grupu «Nirvana» un «Smashing Pumpkins», dod Grolam padomu doties elektroniskās mūzikas virzienā. Video redzams, kā top jauna Grola balāde. «Es vēlos būt brīvs, brīvs, lai būtu es pats...» viņš dzied.

Tikmēr pārējie «Foo Fighters» dalībnieki arīdzan apspriež jauno situāciju un sāk meklēt grupai jaunu solistu. Starp potenciālajiem kandidātiem ir Prinss, Džastins Bībers, Līams Galahers... Beigās, ja arī kāds no grupas faniem vēl šaubījās, ka tas viss ir liels joks, Grola vietā tiek uzaicināts popmūzikas dziedonis Niks Lašejs (Nick Lachey).

Video beigās titri vēsta - «mēs negrasāmies izjukt, un neviens neplāno veidot sasodīto solo karjeru».

Noskaties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu