"Cosmos" saņem aicinājumu piedalīties koncerttūrē pa Itāliju (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc veiksmīgas piedalīšanās Sanremo festivālā un koncerta Romā, latviešu vokālā grupa "Cosmos" saņēmusi piedāvājumu šī gada vasarā piedalīties koncerttūrē pa Itāliju, sniedzot vismaz desmit koncertus.

Nesen "Cosmos" sniedza koncertu Romā, kur uzstājās kopā ar itāliešu dziedātāju Al Bano.

Koncertā Romā "Cosmos" bija iespēja ne tikai dziedāt kopā ar Al Bano, bet arī parādīt itāliešu publikai astoņas savas solo dziesmas, no kurām īpašas ovācijas izpelnījās dziesma "Dūdieviņš" un Reiņa Sējāna "beat box" paraugdemonstrējumi.

Latvijas vēstniece Itālijā Astra Kurme norāda, ka "Cosmos" ir pirmā latviešu grupa, kas Romā ir koncertējusi. Pašam Al Bano viņa 40 mūzikas karjeras gados Romā šis bija tikai otrais koncerts.

Kā informēja Šoriņš, pēc veiksmīgā starta Sanremo festivālā interese par Al Bano un latviešu vokālo grupu "Cosmos Itālijā ir ļoti liela, tādēļ Romas koncerts tika plaši atspoguļots nacionālajā televīzijā un citos masu medijos.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu