Nīls Daimonds dosies uz Glastonberiju, My Bloody Valentine - uz Roskildi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sāk noskaidroties lielo vasaras mūzikas festivālu dalībnieku sastāvs, vēsta "New Musical Express".

Glastonberijas festivāla organizatori apstiprinājuši, ka šogad pasākumā uzstāsies amerikāņu rokmūzikas leģenda Nīls Daimonds.

Plānots, ka dziedātājs, kura slavenāko hitu skaitā ir tādas dziesmas kā "Sweet Caroline" un "America", Vortīfārmā, Piltonā, notiekošajā festivālā uzstāsies svētdien, 29.jūnijā.

Glastonberijas festivāls šogad notiks no 27.jūnija līdz 29.jūnijam. Biļetes, uz kurām jāpiesakās iepriekš, pārdošanā tiks laistas no 6.aprīļa.

Vairāk vai mazāk oficiāla informācija un baumas vēsta, ka festivālā vēl uzstāsies "Portishead", "The Verve", "R.E.M.", "Sex Pistols", Kenje Vests, Eimija Vainhausa un "British Sea Power".

Savukārt mūzikas žurnāls "Uncut" informē, ka atkal kopā sanākusī britu alternatīvās rokmūzikas kulta grupa My Bloody Valentine apstiprinājusi piedalīšanos jau otrajā šīs vasaras mūzikas festivālā.

Britu grupa spēlēs netālu no Dānijas galvaspilsētas notiekošajā Roskildes mūzikas festivālā, kas šogad notiks no 3.jūlija līdz 6.jūlijam.

Pēc vairāk nekā 15 gadu klusēšanas "My Bloody Valentine" pagājušajā gadā paziņoja par plāniem atkal sanākt kopā un 2008.gada jūnijā Lielbritānijā nospēlēt trīs koncertus, uz kuriem biļetes tika izpārdotas gandrīz uzreiz pēc to tirdzniecības sākuma.

Decembrī grupa apstiprināja savu dalību no 17.jūlija līdz 20.jūlijam Spānijā notiekošajā Benikasimas mūzikas festivālā, kur uzstāsies arī "Babyshambles" un "The Rumblestrips", un tagad kļuvis zināms, ka mūziķi šovasar pievienosies saviem tautiešiem "Radiohead" Roskildē.

Vēl zināms, ka Roskildē uzstāsies "The Chemical Brothers", "Yeasayer" un "Holy Fuck".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu