Latvijas populārie Jāņi sāk iedziedāt dziesmas (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Radio skaņu ierakstu studijā Latvijas populārie Jāņi ir sākuši iedziedāt dziesmas Līgo pasākumam "Jāņi līgo Ventspilī 2007".

Turpinot pagājušajā gadā aizsākto tradīciju – Latvijas populāro Jāņu dziedāšanu Jāņu vakarā – Latvijas Radio arī šogad organizē pasākumu, kura laikā sabiedrībā populāri Jāņi iedziedās tautā iemīļotas un populāras dziesmas Jura Kulakova aranžējumā. Latvijas Radio klausītāji dziesmas varēs dzirdēt Latvijas Radio 1 un Latvijas Radio 2, kā arī varēs balsot par tām internetā vai ar preses anketu palīdzību.

Šogad "Jāņi līgo Ventspilī 2007" piedalīsies: virsdiriģenti - J.Erenštreits, J.Zirnis, J.Puriņš, bobslejisti - J.Ozols, J.Ķipurs, J.Miņins, J.Skrastiņš, ārsti - J.Ģīlis, J.Ozoliņš, J.Zaļkalns, J.Meikšāns, autosportisti - J.Āzis un J.Horeliks, arhibīskaps J.Vanags, LTV žurnālists J.Krēvics, Latvijas Drošības policijas priekšnieks J.Reiniks, visu Latvijas Hokeja izlašu ārsts J. Kvēps, kā arī citi Latvijā labi pazīstami un iemīļoti Jāņi.

Populārie Jāņi ar savām dziesmām uzstāsies 23.jūnija vakarā Ventspilī Reņķu dārzā grandiozā Līgosvētku šovā. Lielāko klausītāju atbalstu ieguvušie Jāņi tiks apbalvoti dažādās kategorijās, kā arī notiks citi pasākumi, kas saistīti ar skanīgāko Līgosvētku tradīciju – dziedāšanu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu