Snoop Dogg arestēts... atkal (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdienas rītā Stokholmā kārtējo reizi pēdējo mēnešu laikā aizturēts amerikāņu reperis Snoop Dogg, kuru tur aizdomās par narkotiku lietošanu, paziņoja Zviedrijas policija.

35 gadus vecais repa mākslinieks, kura īstais vārds ir Kelvins Broaduss (Calvin Cordozar Broadus), automašīnā Stokholmas centrā kopā ar kādu sievieti tika aizturēts pēc koncerta, ko viņš bija sniedzis kopā ar reperi P Diddy. Dažas stundas pēc aizturēšanas mūziķis tika atbrīvots.

Stokholmas policijas pārstāvis Matss Brenlunds (Matts Brannlund) atklāja, ka mūziķis minētajā auto esot bijis acīmredzamā narkotiku reibumā. Brenlunds arī piebilda, ka pēc dažām nedēļām būs gatavi analīžu rezultāti un tad tiks lemts, vai mūziķim izvirzīs apsūdzības.

Atgādinām, ka pagājušogad decembrī Losandželosas policija jau aizturējusi reperi, kad viņš pameta telekanāla NBC studiju pēc filmēšanās raidījumam "Džeja Leno vakara šovs" - policisti viņa automašīnā atraduši marihuānu, kokaīnu un šaujamieroci.

Oktobrī policija repera automašīnā Kalifornijas Boba Houpa lidostas autostāvvietā atrada ieroci un marihuānu. Septembrī viņš citā Kalifornijas lidostā aizturēts par mēģinājumu ienest lidostā saliekamu, vairāk nekā 50 centimetrus garu steku.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu