Džārmušs veidos filmu par "The Stooges" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu neatkarīgā kino režisors Džims Džārmušs (Jim Jarmusch) nolēmis uztaisīt filmu par leģendāro pankroka krusttēvu Igiju Popu (Iggy Pop) un grupu "The Stooges", ziņo ārzemju prese.

Kā ziņo "Pitchfork", Igijs Pops esot palūdzis savu seno draugu Džārmušu izveidot filmu par nesen atkalapvienoto rokgrupu "The Stooges". Džārmušs piekritis.

"Es pašlaik strādāju ar dokumentālo filmu par The Stooges, tas gan prasīs vairākus gadus," viņš atklāj intervijā izdevumam "Pitchfork". "Nav nekādas steigas, bet tas ir tas, ko Igijs man palūdza izdarīt.

Šķiet, Pops ir izvēlējies ideālu kandidātu, lai režisētu šo projektu.

"Manās mājās ir tāds likums - ja Igijs uzstājas 90 jūdžu rādiusā no vietas, kur atrodamies, mēs dodamies,"

Džārmušs komentē.

Atgādinām, ka Igijs Pops ir viena no nozīmīgākajām rokmūzikas figūrām. Savu popularitāti viņš ir sasniedzis ar tādām izcilām dziesmām kā "Lust For Life", "Real Wild Life", "Passangers" un daudzām citām. Pops ir arī daudzu slavenu filmu mūzikas autors – viņš rakstījis mūziku tādām filmām kā "Batman Forever", "Trainspotting", "Coffe And Cigarettes", "The Life Aquatic With Steve Zissou". Kā aktieris viņš piedalījies Džima Džārmuša filmās "Coffe And Cigarettes" un "Dead Man", kā arī Džonija Depa filmā "The Brave".

Igijs Pops un "The Stooges" ir koncertējuši arī Rīgā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu