Igijs Pops izdod albumu, kritizē jaunos (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

"Vecais suns" Igijs Pops (Iggy Pop) jūnija sākumā izdevis jaunu studijas albumu "Préliminaires", kurā flirtē ar franču popmūziku, džezu, Toma Veitsa un Leonarda Koena estētiku.

Kā Pops atklājis kādā "YouTube" video uzrunā (skat. video), ar šo plati viņš pauž viedokli par pašreizējo stāvokli rokmūzikā, uzsverot, ka apkārt ir pārāk daudz nejēdzīgas mūzikas un pārāk daudz idiotu ar ģitārām.

Intervijā britu avīzes "The Sun" nedēļas nogales pielikumā Pops paskaidrojis, par kurām grupām izteikts šis komentārs.

Igijs Pops izdod albumu
Igijs Pops izdod albumu Foto: Publicitātes foto

"Sākot no "The Smashing Pumpkins" līdz tai grupai, kurā ir Freds Dērsts, kā to sauca? Viņu ir miljoni un miljardi, un cilvēki domā, ka viņi ir dievi," uzskata Igijs Pops. "Visvairāk es nevaru ciest rokzvaigznes, kas domā, ka viņiem ir smadzenes. Viņi vienmēr ir tik nolāpīti truli!" piebildis Igijs Pops.

"Préliminaires" tapis Francijas rakstnieka un režisora Mišela Velbeka (Michel Houellebecq) darba "Varbūt ir sala" ("La Possibilité d''une île") iespaidā. "Jāņa Rozes apgādā" šis darbs izdots arī latviski.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu