Izziņo mūziklu "Viens pats Ziemassvētkos 3"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"Jaunais teātris" piedāvā atraktīvu mūziklu visai ģimenei "Viens pats Ziemassvētkos 3" ar populāru dziedātāju un aktieru piedalīšanos - kino "Rīga" Lielajā zālē 20., 21., un 26. decembrī.

Izrāde veidota kā aizkustinošs stāsts Ziemassvētku laikam ar draiskiem kaskadieru trikiem un īpaši veidotu videomateriālu. Sižetā izmantoti Ērika Kestnera darba "Divas Lotiņas", kā arī bērnu vidū iecienītās filmas "Viens pats mājās" motīvi.

Mūzikla "Viens pats Ziemassvētkos" idejas un dziesmu autore ir Laila Ilze Purmaliete, bet režisors - Juris Rijnieks.

Izrādē bērniem un ģimenēm piedalīsies arī dziedātājs Nikolajs Puzikovs
Izrādē bērniem un ģimenēm piedalīsies arī dziedātājs Nikolajs Puzikovs Foto: publicitātes

Jaunais dziedātājs Nikolajs Puzikovs mūziklā atveidos ne pārāk attapīgu policistu, kurš vairāk aizņemts ar domām par Ziemassvētku svinēšanu, nevis noziedznieku tvarstīšanu. Puzikovs piedalījies jau vairākos "Jaunā teātra" mūziklos, spēlējot gan huligānu, gan princi, gan arī policistu.

Bandītus mūziklā tēlos šova "Dejo nost!" uzvarētāji Deniss Tumakovs un Sarmīte Prule, kuri rūpēsies par iespaidīgiem un smieklīgiem trikiem, atainojot bērnu cīņu ar ļaundariem.

Galvenā varoņa lomā deviņgadīgais Raivo Jānis Johansons no vokālās studijas "Rīgas akmentiņi". Pārējās bērnu lomās - Latvijas Radio konkursa "Jaunās zvaigznes" laureāti.

Biļešu cenas ir 4, 5 un 6 lati, un tās iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs. Grupas biļetes skolām un klasēm iespējams rezervēt organizatoru birojā pa tālruni 67331367. Pērkot grupas biļetes skolām, katras klases audzinātāja saņems ieeju par brīvu.

"Jaunais teātris" bērniem veidojis tādas izrādes kā pirmā bērnu rokopera Arēnā Rīga "Olivers", "Blumkvists - meistardetektīvs", "Robins Huds", "Trīs sivēntiņi un Cūkmens", "Mūsdienu pasaka par Pelnrušķīti", "Viens pats Ziemassvētkos 1 un 2" u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu