Keša apsūdz producentu seksuālā izmantošanā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popzvaigzne Keša (Ke$ha), īstajā vārdā Keša Rouza Seberta, iesniegusi tiesā prasību pret savu producentu Dr.Luke par viņas seksuālu un emocionālu izmantošanu vairāku gadu garumā, vienlaikus draudot viņai sabojāt dziedātājas karjeru.

27 gadus vecā Keša, kas pazīstama ar tādiem hitiem kā «TiK ToK» un «We R who we R», apsūdzēja producentu, kura īstais vārds ir Lūkašs Gotvalds, par viņas piespiešanu lietot narkotikas un alkoholu, lai viņš varētu viņu seksuāli izmantot, liecina tiesas dokumenti.

Dr.Luke producentu kompānija «Kemosabe» līgumu ar Kešu parakstīja, kad viņai bija 18 gadu.

Dziedātāja arī atzinusi, ka atceras, ka ir pamodusies kaila pēc tam, kad 41 gadu vecais Gotvalds piespieda viņu iedzert kaut kādas tabletes, tomēr viņa nav spējusi atcerēties, kā nokļuvusi vietā, kur pamodās.

Viņa arī apsūdzēja savu producentu par to, ka ir lamājis viņu par it kā lieko svaru, tādēļ jaunā sieviete sasirgusi ar bulīmiju. Jau iepriekš viņa atzina, ka ir devusies uz rehabilitācijas centru, lai ārstētu ēšanas traucējumus.

Keša tiesā iesniegtajā prasībā apgalvo, ka producents panācis viņas atsvešināšanos no ģimenes, kad viņa pārcēlās uz dzīvi Losandželosā, un draudējis iznīcināt viņas dziedātājas karjeru, ja viņa atklātu dažādus incidentus publiski.

Dr.Luke uzstāj, ka Keša aptraipa viņa reputāciju, lai varētu panākt pirmstermiņa līguma laušanu. Producenta advokāte Kristīne Lepera apsūdzības nodēvēja par ļaunprātīgiem meliem.

Kešas advokāts Marks Geragos informēja, ka dziedātāja vēlas saņemt kompensāciju, un noraidīja producenta pretprasību.

«Keša koncentrējas uz savas balss un savas brīvības atgūšanu. Viņa ir apņēmības pilna doties tālāk savā dzīvē un karjerā, un atstāt šo drūmo laiku pagātnē,» viņš piebilda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu