Aktrise Kamerona Diaza dzīvo, neplānojot nākotni (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Kamerona Diaza neplāno savu privāto dzīvi, bet paļaujas uz likteni, ja būs lemts, viņa apprecēsies, ja nebūs lemts, tad dzīvos civillaulībā vai paliks viena, tāpat sieviete domā par bērniem, ja būs lemts, viņai būs bērni, ja ne, tad ne. Plāni liek cilvēkiem tikai vilties dzīvē un nedzīvot to ar pilnu krūti.

Aktrise Kamerona Diaza vēl pagājušajā nedēļā saderinājās ar rokeri Bendžiju Madenu, kaut nav droša, ka reiz iestūrēs laulības ostā.

Diaza dzīvo šodienai, ir atvērta visiem piedāvājumiem un iespējām, kā arī bauda visu, ko dzīve tai sniedz.

Sieviete uzskata, ka cilvēki dzīvo pēc stereotipa, ka jāapprecas līdz divdesmit pieciem gadiem, tad ir jādomā par bērniem un, ja tev tā visa nav, tad kaut kas nav kārtībā ar tevi, tās esot muļķības, cilvēkiem ir dažādas prioritātes un mērķi, kā arī ir jābauda tas, ko dzīve sniedz, nevis jātiecas pēc tā, kas nav realitāte.

Tāpat runājot par kino lomām, Diaza ir gatava kailskatiem, ja tie būs nepieciešami, lai kādu stāstu parādītu pilnībā, pagaidām cilvēkiem ir paveicies redzēt mazu daļu no viņas aizmugures apaļumiem, jo vienkārši nav bijusi vajadzība parādīt ko vairāk.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu