Take That vēl viens numur viens

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen atkal apvienojušies britu puiši Take That savā kontā ierakstījuši nu jau vēl vienu numur viens singlu.

Otrais Take That jaunā albuma singls "Shine" (Polydor) no desmitās vietas pagājušonedēļ uzkāpis līdz pat pirmajai šonedēļ. Kaiser Chiefs ar "Ruby" spiesti samierināties ar otro vietu.

Take That panākumus var uzskatīt par nelielu pārsteigumu, aktuālais singls "Shine" topā atrodas jau piekto nedēļu, bet tikai šonedēļ tas uzkāpis virsotnē. Interesanti, ka visu top4 dziesmu izpildītāji ir mūzikas giganta "Universal" paspārnē - Take That, Kaiser Chiefs, Gvena Stefani ar Eikonu un Mika.

Lieliski klājies arī Betai Dito un The Gossip - satriecošais "Standing in the Way of Control" (Back Yard Recordings) no 13. vietas pakāpies uz 7. Vienīgais jaunums top10 pieder vācu deju mūzikas grupai Cascada ar kārtējo singlu "Miracle" no debijas albuma "Everytime We Touch".

Vēl viens potenciāls deju grāvējs "The Creeps" dīdžeja Camille Jones/fedde Le Grande izpildījumā (tas pats, kas atbildīgs par "Put Your Hands Up 4 Detroit") - 16. vietā. Rokeri Pigeon Detectives, kas pašlaik koncertē kopā ar Kaiser Chiefs, ar jauno singlu "Romantic Type" - 19.

Ārpus pirmā divdesmitnieka vairāki interesanti jaunpienācēji - Ugly Rumours "Wars" (Tonija Blēra jaunības grupa), Cushh "Do It 2 Me", Calvin Harris "Acceptable In The 80s" (skat. video), lieliskie The Maccabees ar "About Your Dress", stilīgie Horrors ar "Gloves", P Diddy piedaloties satriecošajai R&B zvaigznei Kīšai Koulai (Keyshia Cole), skoti Idlewild ar "No Emotion", amerikāņi Good Charlotte ar "Keep Your Hands Off My Girl" un jaunie Ghosts "Stay The Night".

Albumu topā, kā jau prognozēts, pirmajā vietā Līdsas grupa Kaiser Chiefs ar otro studijas darbu "Yours Truly, Angry Mob", mūzikas kritiķi jau paspējuši "norakt" šo plati, taču puiši turas pretī un apgalvo, ka mūzikas kritiķi neko nesajēdz un vispār ir meļi.

Jauniņā Jaunzēlandes dziedātāja - soprāns Heilija Vestenra (Hayley Westenra) ar plati "Treasure" ir otrs augstākais jaunums albumu topā - 9. vieta. R&B jaunpienācējs Omarion ar otro albumu "21" pamanījies iekļūt 24. vietā. Jāpiebilst, ka The Gossip albums turpina kāpt uz augšu (33-22). Vēl pie jaunumiem jāmin pārizdotais Electric Light Orchestra "Out of the Blue" (18) un Dr. Hook "Hits and History" (19).

Video: Calvin Harris "Acceptable In The 80s":

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu