SonyBMG: "Lenoksai nav parādītas durvis" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SonyBMG pārstāvji pretēji dziedātājas Enijas Lenoksas (Annie Lennox) paziņojumam apgalvo, ka Lenoksa nav "izmesta" no kompānijas.

Savulaik slavenās grupas Eurythmics zvaigzne šonedēļ atklāja par ierakstu izdevniecības rīcību, kad tās pārstāvji īsi pirms sadarbības līguma termiņa beigām pārstājuši atbildēt uz dziedātājas telefona zvaniem un e-pasta vēstulēm.

53 gadus vecā zvaigzne bijusi nepatīkami pārsteigta par veidu, kā kompānija, kas savulaik dēvējusi Lenoksu par "vienu no spēcīgākajām savas paaudzes balsīm", paziņojusi (precīzāk, nepaziņojusi) par sadarbības iespējamo pārtraukšanu.

"Viņi mani totāli ignorēja," sūdzējās Lenoksa. "Tas bija ļoti dīvaini. Tas bija kā sitiens pa zobiem."

Tomēr augstu stāvoša SonyBMG amatpersona noliegusi baumas, ka Lenoksai ir parādītas durvis.

SonyBMG pārstāvis Džeds Dohertijs (Ged Doherty) paskaidrojis: "Mēs esam neizsakāmi lepni, ka esam sadarbojušies ar Eniju Lenoksu šos divdesmit gadus. Tagad, kad viņas līgums ar mums beidzies, viņai ir jāpieņem lēmums, vai viņa vēlas ar mums strādāt arī turpmāk. Mēs ļoti ceram, ka jā."

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu