Televīzijas personība Jeļena Gricuka sāk vadīt jaunu raidījumu un kļūst par blondīni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Televīzijas personība, pasākumu vadītāja Jeļena Gricuka darbojas gan «TV3+», gan «Pirmajā Baltijas kanālā», tieši tur arī raidījumu vadītāja sākusi savu jauno kulinārijas šovu «Это Вкусно!» (Tas ir garšīgi). Jeļenai jaunais šovs nav vienīgā pārmaiņa dzīvē, sieviete no tumšmates kļuvusi par blondīni.

Televīzijas personība Jeļena Gricuka sākusi sava jaunā raidījuma «Это Вкусно!» vadīšanu, un kā viesi tajā jau darbojušies gan dziedātājs, raidījuma «Dolce Vita. Ar Roberto» vadītājs Roberto Meloni, aktieris Ivars Kalniņš, aktrise Agnese Zeltiņa, dziedātājs Intars Busulis, gan reiz slavenās grupas «Taty» dalībniece Jūlija Volkova.

Foto: Facebook

Jeļena raidījumā iejūtas viesu izklaidētājas lomā, bet viņas pāriniece, pavāre Diāna Ozoliņa palīdz viesiem gatavot un atbild par to, lai nekas nenoiet greizi.

Atraktīvo, jautro raidījumu būs iespējams redzēt sestdienu rītos jau no marta.

Foto: Facebook

Tāpat tuvojoties pavasarim Jeļena izlēma mainīt matu krāsu un kļūt par blondīni, pagaidām mati ir medus krāsā, bet tas ir tikai sākums pārmaiņām.

Sieviete savā portāla «Facebook» kontā, saka, ka gribēja pārmaiņas un viņa vienkārši izlēma sekot vēlmei, jo laiku pa laikam ir jāmaina ārējais veidols.

Gricuka smej, sakot, ka domājusi, ka pēc tik krasām pārmaiņām, kuras matiem nenāk par labu, tie atteiksies ar viņu «draudzēties», bet nē, tie joprojām ir kopā ar raidījumu vadītāju.

Par spīti faktam, ka Jeļena vienmēr ir redzēta tumšiem matiem, gaišie mati viņu padara jaunāku, seju maigāku un piešķir sievietei vēl vairāk elegances.

Pēdējo mēnešu laikā par blondīni kļuvusi arī dziedātāja Antra Stafecka, modele Agness Landau, arī dziedātāja Katy Tindemark šķīrusies no violetajām matu cirtām un atgriezusies pie blondajiem toņiem – vai blonda matu krāsa būs šā pavasara un vasaras stila iezīme?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu