Augustā ar jaunu spēku norisināsies «Kuldīgas Live Fest 2016»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ceturto gadu, turpinot iesākto tradīciju, Kuldīgas pilsētas estrādē norisināsies Kurzemē ļoti iemīļotais vasaras rokmūzikas festivāls «Kuldīgas Live Fest ’16»! Festivāls šogad notiks vienu dienu – 6. augustā, tāpat kā citus gadus, tiks pulcēti gan vietējie, gan ārvalstu mūziķi.

Kuldīgas Live Fest festivāls jau ir pamanījies kļūt par iemīļotu vietu gan kurzemniekiem, gan arī ārvalstu tūristiem, kā arī citiem Latvijas iedzīvotājiem, lai baudītu kvalitatīvu mūziku no dažādu paaudžu māksliniekiem. Līdz šim festivālā ir uzstājušies «Les McKeown's Bay City Rollers», «Secret Service», «SLADE», «The Sweet», «Smokie», Suzi Quatro, KILLER QUEEN, ABBA MANIA, «Brotherhood of Man», «The Rubettes featuring Alan Williams», «AC/DC Project», «Credo», «Dzelzs Vilks», Ivo Fomins, «Colt», «Zig Zag», «Otra Puse», «Linga», Jānis Vanadziņš & MOZAMBIKA un citi gan vietējie, gan ārvalstu mākslinieki.

Biļetes uz 6. augusta festivālu pieejamas jau no 18.februāra visās «Biļešu paradīzes» kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv, šobrīd biļešu cena – 15 eiro. Tuvojoties festivālam, paziņosim par festivāla māksliniekiem un festivāla notikumu vietām.

Vairāk info www.livefest.lv

Live Fest - Mūzika pieaugušajiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu